Bosch
Bosch KUL22VFD0 Beépíthető hűtőszekrény
  • Cikkszám: 292260
Bosch

Bosch KUL22VFD0 Beépíthető hűtőszekrény

  • Cikkszám: 292260
249 900 Ft / db

Placeholder Placeholder
A fenti példa tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A végleges hitelkonstrukciót a termékek kiválasztása után a kosár oldalon a fizetési módok között, előzetes igényfelmérés és tájékoztatás után tudod kiválasztani. A Vöröskő Kft. EN-I-1017/2011.(EN-I-821/2010.) számú engedély alapján pénzpiaci szolgáltatás közvetítésével foglalkozó többes ügynök, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján végzi
Ne maradj le a legjobb árakról!
2 499 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft
ehcsp-icon
Energiahatékonysági csereprogram

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Űrtartalom
93 l
Energiaosztály
D
Éves energiafogyasztás
119 kwh/év
Gyorshűtés funkció
Igen
Hűtőtípus
Egyajtós
Beépítési szélesség
60 cm
Beépítési magasság
82 cm
Beépítési mélység
55 cm

Beépített hűtőszekrény 4 csillagos fagyasztórésszel és ajtóriasztóval a gondtalan hűtéshez és fagyasztáshoz, ahol korlátozott a hely.

Figyelmeztető jelzés hanggal vagy fénnyel, ha az ajtó nincs becsukva, vagy más hiba történik

4 csillagos fagyasztórekesz: ideális feltételek hosszú távú tároláshoz -18°-on és az alatt

Ajtótálcák extra hellyel: A tálcák extra hosszúságúak és mélyebbek.

Made in Germany: minőség, amelyre támaszkodhat.

LED világítás: a hűtőtér teljes és egyenletes megvilágítása, a készülék élettartamának végéig.

Szuperhűtés

Ha bekapcsolja a Szuperhűtés funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet a hűtőtérben, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

Részletes ismertető

Riasztás

Figyelmeztető jelzés hanggal vagy fénnyel, ha az ajtó nincs becsukva, vagy más hiba történik

4 csillagos fagyasztórekesz

4 csillagos fagyasztórekesz: Egyszerűen fagyassza le friss élelmiszereit, vagy tárolja fagyasztott élelmiszereit. A 4 csillagos rekesz ideális feltételeket kínál a hosszú távú tároláshoz. A -18 °C-os és alacsonyabb hőmérsékletek biztosítják, hogy az élelmiszerek minden vitamint és ásványi anyagot megőrizzenek.

Ajtótálcák extra hellyel

Beépíthető hűtőszekrényeink sokféle rugalmas tárolási lehetőséget kínálnak az ajtóban. Az alján található extra mély rekeszben két sor magasabb palack fér el, így tökéletes salátaöntetekhez és üdítőkhöz, míg a tálcák a kisebb tárgyak számára megfelelőek.

Made in Germany

Németországban gyártott hűtő- és fagyasztóberendezésekkel olyan minőséget biztosítunk, amelyben megbízhat.

LED világítás

A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

Biztonsági üvegpolcok

Minden biztonsági üvegpolc extra erős, törésálló üvegből készül.Így könnyedén és biztonságosan tárolhat a hűtőben nehezebb termékeket, például görögdinnyét és nagy edényeket is.Ezenkívül rendkívül könnyen tisztíthatók.

Holiday Mode

Ha a Holiday Mode funkció be van kapcsolva, a hűtőszekrényben kb. + 14 ° C míg a fagyasztóban kb. –18 ° C a hőmérséklet, a fagyasztott élelmiszerek védelme így biztosított, a hűtőszekrény energiapazarlásának pedig megszűnik.

Eco Airflow

A hűtőszekrényben lévő hőmérséklet-ingadozás befolyásolhatja az étel ízét és eltarthatóságát.Az Eco Airflow segítségével a páratartalom és a hőmérséklet egyenletes eloszlású, így ételei hosszabb ideig maradnak frissek.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés