Bosch
Bosch KUR21VFE0 Beépíthető hűtőszekrény
  • Cikkszám: 292261
Bosch

Bosch KUR21VFE0 Beépíthető hűtőszekrény

  • Cikkszám: 292261
259 999 Ft / db

Placeholder Placeholder
A fenti példa tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A végleges hitelkonstrukciót a termékek kiválasztása után a kosár oldalon a fizetési módok között, előzetes igényfelmérés és tájékoztatás után tudod kiválasztani. A Vöröskő Kft. EN-I-1017/2011.(EN-I-821/2010.) számú engedély alapján pénzpiaci szolgáltatás közvetítésével foglalkozó többes ügynök, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján végzi
Ne maradj le a legjobb árakról!
2 599 Pont
  • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft
ehcsp-icon
Energiahatékonysági csereprogram

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Űrtartalom
134 l
Energiaosztály
E
Éves energiafogyasztás
93 kwh/év
Polcok száma
3 db
Hűtőtípus
Egyajtós
Beépítési szélesség
60 cm
Beépítési magasság
82 cm
Beépítési mélység
55 cm

Beépített hűtőszekrény: rengeteg hely és könnyű hozzáférés, ajtóriasztóval a gondtalan tárolás érdekében, ahol korlátozott a hely.

Eco Airflow: optimális levegőkeringetés és egyenletes hőmérséklet a hűtőtérben.

Figyelmeztető jelzés hanggal vagy fénnyel, ha az ajtó nincs becsukva, vagy más hiba történik

LED világítás: a hűtőtér teljes és egyenletes megvilágítása, a készülék élettartamának végéig.

Biztonsági üvegpolcok: Az értékes ételek biztonságos tárolása a különösen stabil, törésálló üvegpolcoknak köszönhetően.

Szuperhűtés: az újonnan behelyezett élelmiszereket gyorsabban lehűti, és ezáltal védi a már lehűtött termékeket.

Részletes ismertető

Eco Airflow

A hűtőszekrényben lévő hőmérséklet-ingadozás befolyásolhatja az étel ízét és eltarthatóságát.Az Eco Airflow segítségével a páratartalom és a hőmérséklet egyenletes eloszlású, így ételei hosszabb ideig maradnak frissek.

Riasztás

Figyelmeztető jelzés hanggal vagy fénnyel, ha az ajtó nincs becsukva, vagy más hiba történik

LED világítás

A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

Biztonsági üvegpolcok

Minden biztonsági üvegpolc extra erős, törésálló üvegből készül.Így könnyedén és biztonságosan tárolhat a hűtőben nehezebb termékeket, például görögdinnyét és nagy edényeket is.Ezenkívül rendkívül könnyen tisztíthatók.

Szuperhűtés

Ha bekapcsolja a Szuperhűtés funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet a hűtőtérben, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

Holiday Mode

Ha a Holiday Mode funkció be van kapcsolva, a hűtőszekrényben kb. + 14 ° C míg a fagyasztóban kb. –18 ° C a hőmérséklet, a fagyasztott élelmiszerek védelme így biztosított, a hűtőszekrény energiapazarlásának pedig megszűnik.

Ajtótálcák extra hellyel

Beépíthető hűtőszekrényeink sokféle rugalmas tárolási lehetőséget kínálnak az ajtóban. Az alján található extra mély rekeszben két sor magasabb palack fér el, így tökéletes salátaöntetekhez és üdítőkhöz, míg a tálcák a kisebb tárgyak számára megfelelőek.

Made in Germany

Németországban gyártott hűtő- és fagyasztóberendezésekkel olyan minőséget biztosítunk, amelyben megbízhat.

VarioInverter

A Vario Inverter úgy működik, hogy alkalmazkodik a hűtőszekrényen belüli és a külső hőmérséklet változásaihoz, illetve a benne lévő tartalomhoz. Ha az ajtó hosszabb ideig csukva van, lassabb sebességgel és alacsonyabb zajszinttel működik, és segít az étel optimális hőmérsékleten tartásában. A feszültségingadozások során is optimális teljesítményt biztosít. Így Ön kevesebb energiafogyasztás mellett élvezheti az alacsonyabb zajszintet, és a még stabilabb teljesítményt.

Intelligens Inverter Technológia

Az Intelligens Inverter Technológia a kinti és benti hőmérséklet alapján folyamatosan szabályozza a hűtőszekrény hőmérsékletét.Mindig optimális fokozaton működik, így rendkívül hatékonyan tud a hűtőszekrényben állandó hőmérsékletet biztosítani.

Barátságos emlékeztető a hűtőszekrénytől.

A hűtőajtót véletlenül nyitva hagyta – ez nem csak bosszantó, de költséges is lehet. A Home Connecttel elkerülheti a szükségtelenül magas villanyszámlákat, és hűtőszekrénye tartalma sem veszik többé kárba. Ha szeretné, akkor hűtőszekrénye értesítéseket küldhet Önnek közvetlenül a mobilkészülékére, így kényelmesen értesülhet arról, ha véletlenül nyitva hagyta a hűtőajtót. Végre, egy hűtőszekrény, ami tökéletesen gondoskodik Önről és élelmiszereiről is.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés