Bosch
Bosch KIN86NSE0 Beépíthető alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
  • Cikkszám: 288874
Bosch

Bosch KIN86NSE0 Beépíthető alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény

  • Cikkszám: 288874
269 900 Ft / db
324 999 Ft / db helyett

Placeholder Placeholder
A fenti példa tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A végleges hitelkonstrukciót a termékek kiválasztása után a kosár oldalon a fizetési módok között, előzetes igényfelmérés és tájékoztatás után tudod kiválasztani. A Vöröskő Kft. EN-I-1017/2011.(EN-I-821/2010.) számú engedély alapján pénzpiaci szolgáltatás közvetítésével foglalkozó többes ügynök, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján végzi
-55 099 Ft kedvezmény
Ne maradj le a legjobb árakról!
2 699 Pont
  • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft
ehcsp-icon
Energiahatékonysági csereprogram

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Hűtő űrtartalma
184 l
Fagyasztó űrtartalma
76 l
Beépítési szélesség
56 cm
Beépítési magasság
177,5 cm
Beépítési mélység
55 cm
Energiaosztály
E
Éves energiafogyasztás
234 kwh/év
Hűtőtípus
Alulfagyasztós

Riasztás

Figyelmeztető jelzés hanggal vagy fénnyel, ha az ajtó nincs becsukva, vagy más hiba történik

Állandó hőmérséklet a még nagyobb frissességért.

A hűtőszekrényben lévő hőmérséklet-ingadozás befolyásolhatja az étel ízét és eltarthatóságát. Az EcoAirflow segítségével a páratartalom és a hőmérséklet egyenletesen oszlik el, így ételei hosszabb ideig maradnak frissek.

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

Részletes ismertető

Védi a fagyasztott ételeket a kiolvadástól

A vitaminok, tápérték, megjelenés és íz megőrzése érdekében az ételeket a lehető leggyorsabban kell lefagyasztani. Az automatikus szuperfagyasztás funkcióval gyorsabban lefagyaszthatja a kisebb mennyiségű ételt, miközben megvédi a fagyasztott élelmiszereket a kiolvadástól. A fagyasztó érzékeli a hőmérséklet növekedését, és automatikusan változtatja annak hőmérsékletét a legjobb tárolási feltételek garantálása érdekében.

Biztonsági üvegpolcok: extra stabilitás a biztonságos tárolás érdekében

Minden biztonsági üvegpolc extra erős, törésálló üvegből készül. Így könnyedén tárolhatja a nehéz élelmiszereket, például a nagy görögdinnyét és a nagy edényeket is biztonságosan a hűtőszekrényében. Továbbá különösen könnyen tisztíthatók.

Intelligens inverter technológia: a hatékony együttműködés.

A hőmérséklet-szenzorok, az elektronika és a kompresszor együttműködésének közös neve: az Intelligens inverter technológia. A hőmérséklet-szenzorok folyamatosan figyelik a hűtőkészülék belső és külső hőmérsékletét. A változások azonnal továbbítódnak az elektronikus rendszerhez annak biztosítására, hogy a kompresszor a teljesítményét hozzáállítsa az aktuális körülményekhez.

A Vario Inverter úgy működik, hogy alkalmazkodik a hűtőszekrényen belüli és a külső hőmérséklet változásaihoz, illetve a benne lévő tartalomhoz Ha az ajtó hosszabb ideig csukva van, lassabb sebességgel és alacsonyabb zajszinttel működik, és segít az étel optimális hőmérsékleten tartásában. A feszültségingadozások során is optimális teljesítményt 2 biztosít. Így Ön kevesebb energiafogyasztás mellett élvezheti az alacsonyabb zajszintet, és a még stabilabb teljesítményt.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés