LOGITECH
Logitech MK295 Silent Vezeték nélküli egér-billentyűzet szett, grafitszürke
  • Cikkszám: 247062
LOGITECH

Logitech MK295 Silent Vezeték nélküli egér-billentyűzet szett, grafitszürke

  • Cikkszám: 247062
15 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
159 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Vezeték nélküli
Igen
Csatlakozás
USB vevőegység
Multimédiás billentyűzet
Igen
Háttérvilágítás
Nem
Magyar billentyűzet
Igen

Kisebb zaj, jobb összpontosítás

Koncentráljon a munkájára, és zárja ki a zavaró zajokat. Ismerkedjen meg a Logitech MK295 Silent vezeték nélküli párossal, amely a Logitech exkluzív, a billentyűzet- és egérzaj 90%-át megszüntető SilentTouch technológiájával rendelkezik. Ez ugyanolyan kattintási és gépelési érzetet nyújt, mint a világ legnépszerűbb párosa, zavaró kattintási és gépelési hangok nélkül.

Részletes ismertető

Munkavégzés kevesebb figyelemelterelő hatással

Innovatív SilentTouch technológiánk megszünteti a zavaró hangok több mint 90%-át Ön és a környezete számára – miközben megőrzi a világ legnépszerűbb párosának ismerős gépelési és kattintási érzetét.

A teljes méret kényelme

A teljes méretű billentyűzet mindent biztosít, amire szüksége van – mindezt elegáns és hatékony kivitelben. 8 kényelmes gyorsbillentyű, valamint a teljes számbillentyűzet egyszerűsíti az adatbevitelt és a navigálást.

Kényelmes, kis méretű egér

Kézbe simuló és hordozható forma. Egyenletes, pontos kattintás és rámutatás a legtöbb felületen. Nem említve a SilentTouch technológiának köszönhető lenyűgöző, halk működést.

Késleltetés nélküli vezeték nélküli egér

Az erős, megbízható, 10 m-es hatótávolságú, 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően elfelejtheti a kimaradásokat és a késéseket. Egy USB-vevőegységgel helyet szabadíthat fel az íróasztalán – olyan kicsi, hogy a számítógépben is elfér.

Tartós és megbízható

A cseppálló kialakítás, a strapabíró billentyűk és az erős, állítható magasságú döntésbeállító lábak a használhatóság és kényelem új dimenzióját jelentik.

Hosszú elemüzemidő

A billentyűzet 36 és az egér 18 hónapos elemüzemidejének – és a ki-/bekapcsológomboknak – köszönhetően az eszközöket hónapokig használhatja vesződséges elemcsere nélkül.

Csomag tartalma

  • Billentyűzet 2 db AAA elemmel
  • Egér 1 db AA elemmel
  • USB-vevőegység
  • Felhasználói útmutató
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés