JBL
JBL Tune 760NC Vezeték nélküli Over-Ear fejhallgató, fehér
  • Cikkszám: 262159
JBL

JBL Tune 760NC Vezeték nélküli Over-Ear fejhallgató, fehér

  • Cikkszám: 262159
Szín
fekete
fehér
kék
32 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
329 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Impedancia
32 Ohm
Érzékenység
103 dBA
Max. frekvencia
20 000 Hz
Min. frekvencia
20 Hz
Mikrofon
Igen
Szín
Fehér
Súly
220 g
Hangerőszabályzó
Igen
Fejhallgató típus
Fejhallgató
Adatátvitel
Vezeték nélküli
32 Ohm
Impedancia
103 dBA
Érzékenység
20 000 Hz
Max. frekvencia
20 Hz
Min. frekvencia
Igen
Mikrofon
Fehér
Szín

A zenéd, semmi más nem számít. Fülre helyezhető, szuper kényelmes, erős, a JBL Tune 760NC betartja az ígéretét. Az aktív zajszűrés blokkolja a szükségtelen zavaró tényezőket, így akár 35 órán keresztül a fontosra összpontosíthat. Nem elég? Még 2 órányi üzemidő mindössze 5 percnyi töltéssel. Könnyű és összecsukható, hogy bármilyen kalandhoz illeszkedjen, a Tune 760NC egyszerre két Bluetooth®-eszközhöz tud kapcsolódni, így soha nem fog lemaradni egy hívásról sem, miközben videót néz a táblagépén. Azonnal párosítva Android-eszközével egy érintéssel, a JBL Tune 760NC kihangosított híváskezelést és az eszköz hangsegédjét kínálja. A szórakozás végtelenül kiterjesztéséhez egyszerűen csatlakoztassa a JBL Tune 760NC-t a mellékelt levehető kábellel. Válaszd ki a hangulatodhoz illő színt és érezd jól magad!

Részletes ismertető

Aktív zajszűrés

Hangolódjon a zenére. Zárja ki a zajt.

JBL Pure Bass Sound

A JBL 75 éve tervezi azt a precíz, lenyűgöző hangzást, amely már bejárta az egész világot. Ez a fejhallgató a minőségi JBL mély és erőteljes basszust produkálja.

35 órás akkumulátor-élettartam BT+NC-vel - 2 órás újratöltési idő

Hallgasson zenét vezeték nélkül 35 órán keresztül aktív zajszűréssel a hosszan tartó szórakozáshoz, vagy 50 órán keresztül kikapcsolt ANC-vel. Töltse fel gyorsan az akkumulátort akár 2 óra alatt.

Könnyű és összecsukható kivitel

A könnyű és kompakt, összecsukható kialakításának köszönhetően ez a fejhallgató mindig készen áll az utazásra, bárhová is megy.

Kihangosított hívások és hangvezérlés

Könnyedén vezérelheti hangerőt, kezelheti a hívásait, és aktiválhatja a hangsegédeket a fejhallgatóján.

Google Fast Pair

A Google által engedélyezett Fast Pair funkciónak köszönhetően a JBL Tune 760NC azonnal csatlakozik Andoid-eszközéhez. Több eszközt is párosíthat, ha megérinti az eszközök képernyőjét.

Többpontos kapcsolat

Lehetővé teszi, hogy könnyedén váltson egyik Bluetooth eszközről másikra. Egyszerűen válthat a táblagépén lévő videóról a mobiltelefonján folytatott hívásra, így soha nem fog lemaradni egy hívásról sem.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés