XIAOMI
Xiaomi Redmi Buds 3 Pro, fekete (BHR5244GL)
  • Cikkszám: 265932
XIAOMI

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro, fekete (BHR5244GL)

  • Cikkszám: 265932

25 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Mikrofon
Igen
Csatlakozók
Bluetooth 5.2, USB-C
Szín
Fekete
Hangerőszabályzó
Igen
Fejhallgató típus
Fülhallgató
Adatátvitel
Vezeték nélküli

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro - vezeték nélküli fejhallgató, aktív zajszűrés ANC akár 35dB környezeti zajcsökkentéssel, akár két eszköz csatlakoztatható egyszerre, Qi vezeték nélküli töltés, akár 28 óra üzemidő, Bluetooth 5.2 és USB-C csatlakoztathatóság, nagyobb 9 mm-es membránok a kiváló minőségű hangzásért, IP4X vízálló, fülbe helyezhető felismerés (automatikus lejátszás/szünet), érintésvezérlés a zeneszámok váltásához, ANC beállításokhoz vagy hívásfogadáshoz/feladáshoz.

Főbb jellemzők:

  • 28 óra hallgatás
  • 3 óra zenehallgatás mindössze 10 perc töltéssel
  • Stabil kapcsolat 2 eszközzel egyidejűleg
  • Kényelmes vezeték nélküli töltés
  • Bluetooth 5.2

Hibrid környezeti elnyomás

Az új Xiaom Redmi Buds 3 Pro a környezeti zajszűrési technológia legmodernebb változatát tartalmazza. A három mikrofon képes felvenni a környezeti hangokat, és akár 35 dB-rel elnémítani azokat, ami akár 98%-os hangcsillapítást jelent. A vonaton, buszon, repülőn való utazás csendes és kényelmes lesz. Ne hagyja, hogy a környezete elterelje a figyelmét, és koncentráljon a fontos dolgokra.

Adaptív hangcsillapítás

A mesterséges intelligencia lehetővé teszi, hogy a környezeti hangcsillapítás erősségét intelligensen változtassa a környezetének és szokásainak megfelelően. Ez a technológia csak a Xiaomi telefonokkal és a legújabb MIUI-val kompatibilis. A telefon beállításaiban válassza ki a zajszűrési módot, és manuálisan válassza az Adaptív módot.

Sávszélesség üzemmód

Inkább a környezetét szeretné hallani? A barátaid vagy a bolti eladók beszélgetnek veled? Nem kell levennie a fejhallgatót, csak kapcsolja be az áthallgatási módot, amely a hangra összpontosít. Tisztán és tisztán hallja a többi embert anélkül, hogy le kellene vennie a fejhallgatót.

Egész nap hálózati áram nélkül

Élvezze a szabadságot, amelyet a Xiaomi Redmi Buds 3 Pro fejhallgató kínál. A fejhallgató önmagában akár 6 órát is kibír egy töltéssel (ANC kikapcsolva/50%-os hangerővel), a tokban történő töltéssel kombinálva pedig az akkumulátor élettartama akár 28 órára is meghosszabbodik. A teljesen vezetékmentes megoldás azt jelenti, hogy még a töltéshez sincs szükséged vezetékre. A fejhallgató támogatja a vezeték nélküli töltést. Ha azonban kábelt használ, akkor a gyorstöltés előnyeit élvezheti, amely 10 perc alatt 3 órányi zenehallgatásra tölti fel a fejhallgatót.

Érintésvezérlés

A zenelejátszás és a hívások vezérlése közvetlenül a fejhallgatóról. A külső oldalon egy érintőréteg található, amellyel leállíthatja/indíthatja a lejátszást, felveheti/felakaszthatja a hívást, kiválthatja a környezeti zajszűrést/erősítést, valamint felébresztheti a hangalapú asszisztenseket. Hagyja a telefont a zsebében, az alapvető parancsokat egyszerűen a fülhallgató megérintésével tudja kezelni.

Viselhető érzékelés

A Xiaomi Redmi Buds 3 Pro integrálja a viselhető érzékelést. Ez azt jelenti, hogy amikor zenét játszik, és leveszi a fülhallgatót a füléről, a zene leáll, és újraindul, amikor felhelyezi. Az IPX4-es tanúsítvánnyal fröccsenés- és izzadságállóak is, így sportoláshoz is jól használhatóak.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés