Candy
Candy DiVino CCVB 60D/1 Borhűtő
  • Cikkszám: 273628
Candy

Candy DiVino CCVB 60D/1 Borhűtő

  • Cikkszám: 273628

234 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Palackok száma
38 db
Zajszint
39 dBA
Magasság
81,3 cm
Szélesség
59,5 cm
Mélység
56,2 cm
Szín
Fekete
Energiaosztály
G
Éves energiafogyasztás
142 kwh/év
Hűtőtípus
Borhűtő
Hőmérsékleti zónák
2 db
38 db
Palackok száma
39 dBA
Zajszint
81,3 cm
Magasság
59,5 cm
Szélesség
56,2 cm
Mélység
Fekete
Szín

A Candy bemutatja a DiVino-t, a 38 palackos borhűtőt, amely ötvözi a stílust a praktikummal. Kísérje ételeit mindig alkalomhoz és ételhez illő borral, és jó társaságában fogyasszon el egy pohárral családjával és barátaival. A DiVino borhűtők 50 és 80% közötti páratartalmat biztosítanak, és garantálják, hogy borát mindig a megfelelő hőmérsékleten tárolják, akárcsak egy igazi borospincében.

TÖKÉLETES POZÍCIÓ

A palackok helyes pozíciója a polcokon garantálja a bor tárolásának tökéletes módját, mivel a ferde elhelyezésnek köszönhetően a parafa dugó mindig nedves, megakadályozva a kiszáradást és a bor minőségének romlását.

hOn APPLIKÁCIÓ A VIVINO-VAL

A hOn a VIVINO-val, a világ legnépszerűbb bor applikációjával együttműködve kifejlesztett új okos alkalmazás lehetővé teszi, hogy extra tartalmat töltsön le a borok mellé. A „SNAP MY WINE” funkcióval beolvashatja a bor címkéjét. Ezután az applikáció felismeri a címkét és automatikusan hozzáadja az információkat, például a borászat nevével, a szőlő fajtájával és az előállítás évével. Palackjának beolvasásával felfedezheti az egyes borok Vivino felhasználói értékelését is. Ezenkívül a hOn App segít felfedezni a legjobb borok és ételek párosítására vonatkozó javaslatokat, illetve tippeket és trükköket a legkönnyebb borkezeléshez.

ÁLLÍTHATÓ LÁBAK

Az állítható lábaknak köszönhetően a borhűtő magasságát igényeinek megfelelően állíthatja be.

FA POLCOK

A belső fa polcok a funkcionális dizájnt szolgálják és biztosítják, hogy a borosüvegek a megfelelő helyzetben legyenek tárolva, csökkentve a rezgést.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés