Gorenje
Gorenje R619EAXL6 Egyajtós hűtőszekrény
  • Cikkszám: 273932
Gorenje

Gorenje R619EAXL6 Egyajtós hűtőszekrény

  • Cikkszám: 273932

199 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Hűtő űrtartalma
398 l
Szín
Ezüst
Zajszint
38 dBA
Szélesség
59,5 cm
Magasság
185 cm
Mélység
66,3 cm
Energiaosztály
E
Éves energiafogyasztás
123 kwh/év
Gyorshűtés funkció
Igen
Hűtőtípus
Egyajtós
398 l
Hűtő űrtartalma
Ezüst
Szín
38 dBA
Zajszint
59,5 cm
Szélesség
185 cm
Magasság
66,3 cm
Mélység

A Gorenje R619EAXL6 egyajtós hűtőszekrény AdaptTech Intelligens önszabályozó hűtőrendszerrel rendelkezik. Minden alkalommal, amikor a hűtőszekrény ajtaját kinyitják, a forró levegő puffja destabilizálja a belső hőmérsékletet és felgyorsítja az élelmiszer megváltoztatását. Az AdaptTech rendszerérzékelők "megfigyelik" a felhasználói szokásokat 7 napig, és naponta emlékezzen azokra az időszakokra, amelyek során az ajtót gyakran kinyitják. Ezután a hűtőszekrény alkalmazkodik a felhasználóhoz, és csökkenti a hőmérsékletet az ajtó gyakori kinyitása előtt. Ez megakadályozza a hősokkokat, a hőmérséklet-változásokat és következésképpen az élelmiszer bomlását.

Hidegen főzött

A hátsó falra beültetett ventilátor homogén hőmérsékletet tart fenn az egész hűtőszekrényben. A hideg levegő állandó keringésének biztosításával a turbina javítja a hűtési teljesítményt. Ez a rendszer meghosszabbítja a friss termékek és készételek eltarthatóságát, függetlenül attól, hogy hol tárolják őket. Elkerüli az üvegpolcok és falak kondenzációjának jelenségét is.

FreshZone Maxi fiók

A lehető legfrissebb

Ez a fiók alacsonyabb hőmérsékletet kínál, mint a hűtőszekrény többi részében, és ideális hús, hal, gyümölcs és zöldség tárolására. Segít hosszabb ideig megőrizni az étel frissességét, aromáját, színét és ízét.

Gyors hűtés

Ez a funkció 3°C-kal csökkenti a hőmérsékletet, és állandóan tartja a következő 6 órában. Kapcsold be a Super Refrigerationt, amikor visszatérsz a heti teendőidről.

SlotIn

A hűtőszekrényt fal vagy más készülék mellé helyezheti. A SlotIn funkciónak köszönhetően az ajtó megfelelően kinyílik, még akkor is, ha közel van egy partícióhoz. 

ECO mód- A hűtőszekrény is pihen

Az Eco mód lehetővé teszi, hogy energiát takarítson meg, ha hosszú ideig távol van otthonától. Mivel a hűtőszekrény ajtaja állandóan zárva marad, ez az üzemmód lehetőséget kínál Önnek, hogy állítsa be készülékét ennek a helyzetnek megfelelően, és így takarítson meg annyi áramot, amennyit csak lehet.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés