Pro-Form
Pro-Form Sport RL evező gép
  • Cikkszám: 265274
Pro-Form

Pro-Form Sport RL evező gép

  • Cikkszám: 265274

219 990 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 5 990 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Helykímélő rendszer

Ha az evezőgép nincs használatban, összecsukható. Az Easy one Step Space Saver™ rendszernek köszönhetően a gép összecsukása egyszerű és könnyű.

Ellenállás

A 24 digitális ellenállási szint segítségével könnyedén változtathatja az önnek megfelelő intenzítást. Minden húzás, súrlódásmentes és csendes a szabadalmaztatott SMR™ mágneses ellenállásnak köszönhetően, amely lehetővé teszi az edzés intenzitásának beállítását anélkül, hogy akár másodpercekre is megszakítaná az edzést.

Minőség

A csúcsminőségű csapágyazás biztosítja a csendes működést, komfort érzetet, és a hosszú élettartamot. Tapasztalja meg a sima, egyenletes evezést az új kialakítású lendkerékkel. A gyorsabb áttétel és a hatékony súlyelhelyezés természetesebb evezési élményt biztosít.

Kijelző

Ezzel a könnyen átlátható háttérvilágítással rendelkező kijelzővel továbbra is egyértelműen irányíthatja az edzéseket, és nyomon követheti edzésstatisztikáit. Tekintse meg a statisztikákat, például csapásszám, idő, távolság, elégetett kalória alapján. Legyen élmény az edzés az MP3 bemenet és a dupla 2”-os hangszóróknak köszönhetően

Ülés

Megtanultuk, hogy a legjobb fedzésélmény a részletekben rejlik. A Sport RL segítségével az edzés realisztikus, ugyanakkor kényelmes lesz. A hosszú üléssín acélból készült, az ülés ergonomikus, széles és kényelmes kialakítású.

Húzókar

Az ergonómiailag kialakított kényelmes, puha tapintású húzókar csökkenti a fáradtság érzetet, így még hosszabb edzéseket végezhetünk. A egyenletes mozgású húzópánt kényelmes és biztonságos.

Pedálok

Úgy tervezték ezeket a széles, hosszú és elfordítható pedálokat, hogy a lábat stabilan a helyén tartsa az állítható lábpántok segítségével.

Beépített kerekek

A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára.

Maximális terhelhetőség: 115 kg

Az evezőgépet nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték.

A teljes test edzése

Az ergonomikus tervezés a maximális kalóriaégetéshez, a test alsó és felső izmainak megformálásához nyújt segítséget

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés