Philips
Philips PSG6042/20 PerfectCare Series 6000 Gőzállomás
  • Cikkszám: 267152
Philips

Philips PSG6042/20 PerfectCare Series 6000 Gőzállomás

  • Cikkszám: 267152

94 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
2 400 W
Gőznyomás
130 g/perc
Maximális gőzlövet
550 g/perc
Víztartály kapacitása
1 800 ml
Gőzölős
Igen
Vízkőmentesítés
Igen
Súly
3,2 kg

A PerfectCare 6000 sorozatot úgy tervezték, hogy a legjobb gőzteljesítményt nyújtsa, immár teljesen felújított, kompakt kivitelben. Élvezze a gyorsabb vasalást anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a tárolás terén. Az OptimalTEMP technológiának köszönhetően a vasalás égési sérülések nélkül garantált.

OptimalTEMP technológia

Vasaljon a selyemtől a farmerig mindent hőmérséklet-beállítás nélkül, és garantálja, hogy az anyag nem ég meg. Az OptimalTEMP technológiáknak köszönhetően nincs szükség beállításra. Többé nem kell előre válogatnia a ruhaneműt, vagy megvárnia, amíg a vasaló felmelegszik és kihűl. Bármikor és bármilyen anyagra készen állsz.

Erőteljes gőzölés a hatékony gyűrődések eltávolításához

Az erős, állandó gőzkibocsátás lehetővé teszi a legerősebb szövetek legmakacsabb gyűrődéseinek hatékony eltávolítását is.

Kis súly és kompakt méretek az egyszerű tárolás és használat érdekében

Kompakt méretének köszönhetően könnyű és könnyű vele dolgozni ruhavasaláskor. Vasalódeszkákhoz is alkalmas. De ne gondolja, hogy a kisebb méretek kisebb teljesítményt jelentenek. Exkluzív ProVelocity technológiánknak köszönhetően nagy teljesítményű gőzfejlesztőket hoztunk létre, amelyek könnyebbek és kompaktabbak, mint valaha.

SteamGlide Advanced vasalófelület

Prémium SteamGlide Advanced talpunk kiváló csúszást biztosít bármilyen anyagon. Rozsdamentes acél talpa kétszer olyan kemény, mint az alumínium és a szabadalmaztatott hatrétegű, fejlett titán bevonattal ellátott felületünk simán csúszik bármilyen szöveten a legjobb eredmény érdekében.

Kivehető 1,8 literes víztartály a könnyű vízutánpótlásért

Az átlátszó 1,8 literes víztartály akár 1,5 órás folyamatos használatot tesz lehetővé. Ha a tartály üres, a jelzőlámpa mindig figyelmezteti a tartály feltöltésére, amit a nagy töltőnyílásnak köszönhetően folyó víz alatt is könnyedén megtehet.

Az Easy de-Calc rendszer meghosszabbítja a vasaló élettartamát

A gőzfejlesztő egyszerűen karbantartható a Smart Calc Clean rendszerünkkel, amely egy integrált vízkőmentesítő rendszer. Emlékeztet arra, hogy itt az ideje a vízkő eltávolításának, és tartalmaz egy tartályt, amely egyszerűvé és biztonságossá teszi a vízkőmentesítést.

Biztonságos zár a szállításhoz, a könnyű és biztonságos kezelés érdekében

Biztonságosan rögzíti a vasalót az alaphoz, így könnyebben hordozható a házban, és csökkenti a forró vasalótalppal való véletlen érintkezésének kockázatát.

A vasaló biztonsági lekapcsolása, ha felügyelet nélkül hagyják

Automatikus kikapcsolás az energiatakarékosság és a nyugalom érdekében.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés