Tefal
Tefal GV9812E0 Pro Express Vision Gőzállomás
  • Cikkszám: 262857
Tefal

Tefal GV9812E0 Pro Express Vision Gőzállomás

  • Cikkszám: 262857
154 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 549 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
3 000 W
Gőznyomás
180 g/perc
Maximális gőzlövet
700 g/perc
Víztartály kapacitása
1 200 ml
Vízkőmentesítés
Igen

A tökéletes vasalás még sohasem volt ennyire könnyű: A Tefal Pro Express Vision gőzfejlesztő megfelelő gőzteljesítményt biztosít minden vasaláshoz és gőzöléshez és olyan továbbfejlesztett technológiával felszerelt, amely megkönnyíti a ruhák mindennapi ápolását.

Részletes ismertető

Forradalmian új Smart LED Vision rendszerrel rendelkezik, amely a vasaló hegyében elhelyezett fényt automatikusan bekapcsolja, amikor a vasaló vízszintes helyzetben van, így bármilyen helyiségben tökéletes láthatóságot biztosít, függetlenül annak megvilágításától. Az innovatív rendszer könnyebb és gyorsabb ruhaápolást biztosít, így tökéletes eredményeket ér el minden vasalásnál.

Az okos formatervet kiegészíti a rendkívül hatékony gőzteljesítmény: Folyamatos, akár 180 g/perces gőzteljesítmény és 700 g/perces gőzlöket a makacs foltok eltávolítására, és akár 8,1 bar gőznyomás.

A nagyteljesítményű gőzállomás készletet a funkciók teljes skálája egészíti ki: 2az1-ben vasalás és gőzölés és számos egyéb funkció a munkába indulás előtti, gyors vasaláshoz.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés