Vileda
Vileda Steam Plus XXL Gőztisztító (F22975)
  • Cikkszám: 269061
Vileda

Vileda Steam Plus XXL Gőztisztító (F22975)

  • Cikkszám: 269061
27 199 Ft / db
33 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
271 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
1 550 W
Kábel hossza
700 cm
Tartozékok
2 x Mikroszálas felmosó, 1 x Szőnyegtisztító
Porszívó típus
Gőztisztító
Űrtartalom
400 ml
Súly
2 400 g

Az új Vileda Steam Plus XXL gőztisztító tökéletes megoldást nyújt Önnek, ha nagyobb felületek tisztítására van szüksége. Higiénikusan, csak víz használatával tisztít, így nem kell aggódnia a vegyszerek miatt. XXL mérete ellenére könnyedén tárolható kicsi és szűk helyeken is. Kialakításának köszönhetően a nehezen elérhető helyek tisztítására is alkalmas, illetve kompatibilis minden padlótípussal.

Részletes ismertető

99,9%-os tisztító hatású

Garantáltan higiénikusan tisztítja meg otthonát a Vileda Steam Plus XXL gőztisztító. A vírusok és baktériumok 99,9%-át elpusztítja a forró gőz erejével és a mikroszálas textíliájával. Ideális megoldást biztosít a nagyobb felületű kemény padlók tisztán tartására 40 cm széles gőztisztító fejének köszönhetően. Válassza a Vileda Steam Plus XXL-t, ha a tökéletes tisztaságú padlóra vágyik!

Különböző típusú felületek tisztítására is alkalmas

Ez a gőztisztító tökéletesen alkalmas arra, hogy különböző típusú felületeket tisztítson meg vele otthonában a három előre beállított konfigurációjának köszönhetően. A kényesebb padlókhoz (például fa) a minimális gőzszint ajánlott, a csempéhez a maximális, a szőnyegek felfrissítéséhez pedig a szőnyeg funkció. Ezenkívül a szőnyegkiegészítő tartozéka is segít a frissebb hatás elérése érdekében.

Könnyed tárolási lehetőséget nyújt

A Vileda Steam Plus XXL tárolása nagyobb mérete ellenére sem okozhat gondot. A fogantyú könnyed eltávolítási lehetőségének köszönhetően szűkebb helyeken és kisebb szekrényekben is tárolható.

Szupergyors felmelegedés

A gőztisztítónak csupán 15 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy felmelegedjen, és olyan hőmérsékletű gőzt hozzon létre, amellyel Ön könnyedén és biztonságosan megtisztíthatja padlóját. Ráadásul az új, beépített hőmérséklet-érzékelő rendszer segítségével elég, ha a készüléket kikapcsolás után egyszerűen egy másik konnektorba csatlakoztatja. Így a készüléket rögtön használhatja is tovább, nem kell arra várnia, hogy újra felmelegedjen.

Praktikus, modern dizájn

A készülék könnyű felépítésű, és egyszerűen forgatható fejjel rendelkezik. Így mindig kéznél van szükség esetén, és használata egyáltalán nem okoz gondot, hiszen 40 centiméter széles fejével hatékonyan fedi le otthonában a különböző felületeket. Fogantyúja ergonomikus kialakítású, ezzel elősegítve az erőlködésmentes, gyors közlekedést és a kényelmes tapadást a padlón.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés