Eta
ETA Rosalia hajszárító (431990000)
  • Cikkszám: 266438
Eta

ETA Rosalia hajszárító (431990000)

  • Cikkszám: 266438
8 599 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
85 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
2 200 W
Fokozatok száma
2 db
Diffúzor
Igen
Szűkítő
Igen
Ionizáló funkció
Igen
Hőmérséklet fokozatok száma
3

Az ETA Rosalia gyengéd kialakítása egy erőteljes motort rejt, számos funkcióval, hogy élvezhesse az otthoni hajformázást, és egyidejűleg elérje a kívánt eredményt. A fogantyún található külön kapcsolók kényelmes léghőmérséklet-beállítást tesznek lehetővé három fokozatban, valamint két áramlási sebesség közül is válaszhat.

Részletes ismertető

Szárítsa meg és rögzítse

Az ETA Rosalia hajszárító ionizációs és hideglevegő funkcióval van ellátva, hogy az elkészített frizura még sokáig díszítse a fürdőszoba elhagyása után.

Az ionizátor negatív ionokat hoz létre, amelyek megakadályozzák a statikus elektromosság kialakulását és ezáltal a haj szállását. Haja a hajszárító használata után észrevehetően simább és fényesebb lesz. A képzeletbeli hab a tortán a hideg levegő, amely gondoskodik a frizura végleges rögzítéséről.

Apró, de fontos részletek

Az ergonomikus kialakítású fogantyút praktikus akasztófül egészíti ki, mely megkönnyíti a tárolást. A hajszárító hátoldalán egy eltávolítható rács található, amely megkönnyíti a készülék karbantartását, és megvédi a készüléket a hajszálak, a por és egyéb szennyeződések bejutásától.

A maximális biztonságról egy biztosíték gondoskodik a túlmelegedés ellen.

A hajkezelést egy 360°-ban forgó légkoncentrátor gyorsítja, amely a légáramot a kiválasztott tincsre irányítja. A csomag diffúzort is tartalmaz, amely tartást ad a haj tövének, és támogatja a hajszálak természetes hullámzását.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés