XIAOMI
Xiaomi Water Ionic H500 Hajszárító (BHR5851EU)
  • Cikkszám: 273190
XIAOMI

Xiaomi Water Ionic H500 Hajszárító (BHR5851EU)

  • Cikkszám: 273190

24 989 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
1 800 W
Fokozatok száma
3 db
Ionizáló funkció
Igen
Hőmérséklet fokozatok száma
2

A Xiaomi Water Ionic H500 hajszárító számos funkcióval van felszerelve a haj védelme és a tökéletes frizura elkészítése érdekében. Vízionos technológiája segít a haj mélyhidratálásában és megvédi a hajat a túlmelegedéstől is. Kompakt kialakítása miatt könnyen hordozható utazások alkalmával is. Állítható hőmérséklet és légáramlási sebesség is található rajta, hogy preferenciái szerint személyre szabhassa használatát.

Továbbfejlesztett vízionos mélyhidratációs technológia
A beépített kondenzátor kondenzálja a levegő nedvességét, és két tű alakú motor gyorsan porlasztja apró negatív vízionokká. Egy külön hideglevegő-csatornán keresztül ezek az ionok közvetlenül a hajba, a fejbőrbe és a gyökérbe jutnak, ami megvédi a haját a túlzott hőmérséklet okozta károsodástól, miközben hidratálja is.

Ultra-nagy légáramlási sebesség, gyorsan szárítja a haját, nagy melegítés nélkül
A repülőgépmotorok elve által ihletett Xiaomi Water Ionic hajszárító H500 egy 20 000 ford./perc fordulatszámú, egyenáramú, nagy sebességű motorral és hét szárnyalakú turbinalapáttal van felszerelve, amelyek a levegőt egy kúpos, nyomás alatti légcsatornából kipréselve légáramlást generálnak. A legnagyobb légáramlási sebesség 20 m/s, ami eléri a hajtöveket, és gyorsan, sérülés nélkül szárítja meg a hajat.


Kompakt kialakítás
Az ultrarövid henger kicsi és kifinomult, így könnyedén becsomagolható és cipelhető, ha üzleti vagy szórakozás céljából utazik. Kompakt és könnyű kialakítása nem fárasztja ki a karját egy hajszárítás után.

Intelligens meleg/hideg levegő üzemmód

A hőérzékelő pontosan érzékeli a kilépő levegő hőmérsékletét, és beállítja a levegőáram hőmérsékletét, hogy elkerülje a haj és a fejbőr túlmelegedését. Forró/hideg levegős váltakozó üzemmódja - forró levegő a gyors száradásért, hideg levegő a formázáshoz - nem csak a hajfelszínt védi a sérüléstől, hanem hidratálja a hajvégeket és kellő ápolást biztosít az érzékeny fejbőrnek.

360°-os elforgatás a kívánt stílushoz
A 360°-ban teljesen elforgatható mágneses fúvóka koncentrálja a légáramlást a gyors száradás és a testreszabott formázás érdekében. A kétrétegű kialakítás emellett csökkenti a fúvóka hőmérsékletét és hatékonyan szigeteli a hőt.

Állítható hőmérséklet és sebesség több jelenetű alkalmazásokhoz
A három hőfokozat lehetővé teszi a meleg és hideg levegő közötti váltást, a két sebességfokozat pedig jobban szabályozza a haj stílusát. Ha a levegő hőmérsékletét melegre vagy hidegre állítja, a kétszínű LED jelzőfény ennek megfelelően változtatja a színét. A hőmérséklet-beállítás megőrződik és automatikusan mentésre kerül a következő használathoz. Több sebesség- és hőbeállítás áll rendelkezésre, amelyek megkönnyítik és rugalmasabbá teszik a hajszárítást és a formázást.

 

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés