Spokey
Spokey Duo fitnesz jógamatrac, lila (41788)
  • Cikkszám: 265385
Spokey

Spokey Duo fitnesz jógamatrac, lila (41788)

  • Cikkszám: 265385
5 979 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
59 Pont
db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Spokey Duo matrac, tornagyakorlatokhoz, jógához. Könnyen összetekerhető és tisztítható matrac, nem szívja magába a nedvességet. Kiváló minőségű, TPE anyagból készült, melynek felülete 183 x 61 cm, vastagsága 4 mm.

Részletes ismertető

Olyan szőnyeget keres, amely tökéletesen szigetel a kemény talajtól, megakadályozza a csúszást a felületen, valamint nagyon könnyen gurítható és szállítható? A Spokey Duo a legjobb választás! Nagy rugalmasságot, nedvességgel és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást biztosít. Könnyedén kis méretre tekerheted sérülés és gyűrődés nélkül. Ezenkívül nagyon könnyen tisztítható, és az anyag nem szívja fel a nedvességet, ami biztonságossá teszi az allergiában szenvedők számára.

A Spokey Duo jógaszőnyeg a legjobb technikai jellemzőket és az egyedi színkombinációt ötvözi. Ennek köszönhetően kedvence lesz az otthoni gyakorlatok során, fitneszklubban, edzőteremben vagy jógaórákon. A legjobb anyagok és gyártási technikák ellenállóvá teszi, így hosszú ideig megőrzi formáját és egyedi megjelenését. TPE-ből készült, ennek köszönhetően csúszásmentes, és biztosítja a stabilitást edzés közben különböző típusú felületeken.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés