Spokey
Spokey Lily jógamatrac (40703)
  • Cikkszám: 265413
Spokey

Spokey Lily jógamatrac (40703)

  • Cikkszám: 265413
13 539 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
135 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

A Spokey Lily egy kiváló minőségű, az átlagosnál szélesebb és hosszabb matrac tornagyakorlatokhoz, jógához. Könnyen tisztítható matrac, nem szívja magába a nedvességet. Megakadályozza a csúszást a felületen, kényelmes és a biztonságos edzés közben. A Spokey Lily mérete 185 x 68 cm, vastagsága 4 mm. Anyaga PU és gumi, mely kényelmes és sima felületet, valamint könnyű összetekerhetőséget biztosít.

Részletes ismertető

A jóga mindenki számára elérhető sport! Kezdőknek és haladóknak egyaránt megfelel. A jógik a világ minden tájáról bizonyítják! A rendszeres gyakorlás segít megnyugodni, elterelni a figyelmet a mindennapi feladatokról, csökkenti a stresszt, egyensúlyt és békét teremt.  De ez csak néhány a jóga előnyei közül.

A legfontosabb dolog a jógában

A Spokey Lily jógaszőnyeg minden jógatanonc számára kötelező darab. Kezdőknek és haladóknak egyaránt hasznos. Ez elengedhetetlen az ászanák végzésekor – függetlenül attól, hogy hogyan gyakorolja a jógát. Megakadályozza a csúszást a felületen, komfortot és biztonságot biztosít edzés közben!

Békés és biztonságos gyakorlat

A Lily poliuretánból és gumiból készült, így nagyon kellemes tapintású és egyben sima. Legfontosabb tulajdonsága a kiváló csúszásgátló tulajdonsága - magabiztosan és biztonságban érezheti magát edzés közben! A Spokey Lily jógaszőnyeget egyedi kialakítás jellemzi, melynek köszönhetően kedvenc jógakiegészítője lesz. Használata segít biztonságos pozíció felvételében, valamint stabilitást és egyensúlyt biztosít. Pilateshez és fizioterápiához is tökéletes.

Egyedi dizájn

A Spokey Lily jógaszőnyeg egy egyedi termék, amely minden jógatalálkozó során biztosítja a kényelmet. Az alapfelszerelés kezdőknek és haladóknak egyaránt. A jóga a legjobb megoldás mindazok számára, akik pihenésre vágynak egy újabb stresszes nap után, ugyanakkor szeretnének fitt és karcsú maradni. Kortól és aktuális fizikai állapottól függetlenül mindenki gyakorolhat jógát. A Lily a részletek szerelmeseinek szem előtt tartásával készült. A gyönyörű dizájn és a kidolgozottság minősége ötvözve teszi a Spokey Lily jógaszőnyeget abszolút kedvencévé.

Téged is érdekelhet