LG OLED televízióhoz ráadás vezeték néküli fülhallgató.png

Vásárolj LG OLED televíziót és FN6 fülhallgatót kapsz ráadásként. A promóció 2021.05.20. és 2021.06.20.  között a megjelölt termékekre érvényes.A ráadás termékért a termékoldalon a kosárba helyezés előtt pipáld be a boxot! A ráadás csak ebben az esetben jár, utólag nem érvényesíthető.

 

 

 


Találd meg a hozzád illő LG televíziót!

OLED TV

Tökéletes Fekete.
Tökéletes Színek.

Megnézem

Nanocell TV

Lenyűgözően pontos színek,
bármilyen látószögből!

Megnézem

LG televíziók

Tekintsd meg az összes
LG TV készüléket

Megnézem
Kiemelt LG OLED TV ajánlataink


Kiemelt LG UHD TV ajánlataink


Kiemelt LG Nanocell TV ajánlataink


Miért más az OLED technológia?

Az OLED panelek különlegessége, hogy minden egyes pixelük fényereje külön-külön vezérelhető, valamint akár teljesen ki is kapcsolható. Az apró pixelek önálló fénykibocsátásának köszönhetően az OLED TV-k esetén nincs szükség külön háttérvilágításra, mint a hagyományos LED (QLED, ULED) tévéknél. Továbbá az OLED paneltechnológia, a pixelek önálló fénykibocsátásának köszönhetően fényszivárgás nélkül képes megjeleníteni a tökéletes fekete színt.

Tökéletes fekete


A fekete az fekete. Az egyénileg vezérelt pixelek képesek egyenként szabályozni, vagy akár teljesen kikapcsolni fényerejüket. Az így megjelenő tökéletes feketén minden színt a leggazdagabb változatában jelenít meg, feltárja a rejtett részleteket, és szinte életre kelti a képet.

Tökéletes fekete


Az OLED TV-k képernyőjén minden jelenet eredeti, eddig még sosem tapasztalt pompájában kel életre. A 10 bites színmélységnek köszönhetően az LG OLED TV-k az átlagosnál 64-szer több, egymilliárd színárnyalat megjelenítésére is képesek. A rendelkezésre álló egymilliárd színárnyalattal és a tökéletes fekete nyújtotta végtelen kontrasztaránnyal a tévénézés új világa tárul elénk.

Brilliáns elme α9 Intelligens Processzor

α9 Intelligens Processzor


Az α9 (Alpha9) intelligens processzor az LG OLED TV-k tökéletes motorja. Exkluzív képfeldolgozási technológiájának köszönhetően, az α9 intelligens processzorral megjelenített minden képet rendkívüli részletgazdagság, élénk színek és nagyobb mélység jellemez.

Zajcsökkentés


Az α9 intelligens processzor az LG saját négylépéses képfeldolgozási technológiájának köszönhetően, még tisztább képet jelenít meg, mely a megszokottnál kétszer nagyobb mértékben csökkenti a szemcsésedést és a sávosodást.

True Color Accuracy Pro


Az α9 intelligens processzor a hagyományos TV-knél 7,3-szor kifinomultabb 3D színtáblát használ. Ennek köszönhetően pedig még több színadatpontra támaszkodva képes torzításmentes, élethű színek megjelenítésére.

4K HFR-120 FPS


A magas képfrissítés (HFR) segítségével az α9 Intelligens processzor másodpercenként akár 120 képkocka lejátszására is képes 4K felbontás esetén is, ami gyors mozgás mellett is folyamatos és tiszta képet eredményez.

Moziélmény

Cinema HDR


HDR tartalmak esetében még a különösen sötét, vagy éppen kifejezetten világos részeken is lényegesen több részlet látható, mint a hagyományos felvételeknél. Ennek köszönhetően a megjelenítendő HDR kép jóval részletesebb, színgazdagabb és természetesebb. A Cinema HDR támogatásnak köszönhetően igazi moziélményben lehet része, hiszen az LG OLED készülékek az összes gyakori HDR formátumot támogatják, beleértve a Dolby Vision™, Technicolor Advanced HDR, HDR10 és HLG HDR-t is!

DOLBY ATMOS


A Dolby Atmos® egy olyan surround hangrendszer, amelyben a hangok követik a videóban látható tárgyak mozgását. Az új LG OLED TV-vel a hangok minden irányból érkeznek, fentről és lentről, jobbról és balról egyaránt szólnak. A rendszer gyakorlatilag 360 fokos hangélményt biztosít. A Dolby Atmos® szabványnak megfelelően létrehozott tartalomban a készülék képes minden tárgyhoz külön hangot társítani – „egyetlen jelenetben akár 128 különböző tárgy is kezelhető” ezáltal is tovább fokozva az igazán valósághű hangzást.

webOS Smart TV

WebOS Smart TV


Okos TV, mely nem szab határokat! Gyors, személyre szabható és egyszerű kezelőfelület. Vesse bele magát a világ legkedveltebb szórakoztató tartalmaiba a webOS Smart TV segítségével.

Magic Link


A Magic Link funkció segítségével, egyszerűen, egyetlen gombnyomással kereshet az aktuális adáshoz kapcsolódó tartalmakat az interneten anélkül, hogy egyáltalán félre kellene néznie kedvenc műsorából.

360° VR


Gondot okoz hogy 360 fokban felvett VR tartalmait hol is nézhetné meg? Az LG webOS Smart TV, a tökéletes választás, 360 VR támogatással!

Magic Remote


Mutasson, kattintson vagy szóljon hozzá! A Magic Remote mozgásérzékelős távirányító segítségével az okos funkciók kezelése minden eddiginél egyszerűbb és szórakoztatóbb.

Válassza az LG OLED TV-jét

Tekintse meg webáruházunkban elérhető kínálatunkat.

MegnézemJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen