Krups
Krups XN110110 Nespresso Kapszulás kávéfőző
  • Cikkszám: 214293
Krups

Krups XN110110 Nespresso Kapszulás kávéfőző

  • Cikkszám: 214293
Szín
KRUPS XN110810 Nespresso Kapszulás Kávéfőző
KRUPS XN110110 Nespresso Kapszulás kávéfőző
KRUPS XN110B10 Nespresso Kapszulás kávéfőző
39 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
399 Pont
db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Kapcsolódó termékek

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
1 310 W
Üzemi nyomás
19 bar
Kapszula típusa
Nespresso
Extra funkciók
Testre szabható mennyiség
Kávéfőző típusa
Kapszulás kávéfőző
Tejtartály
Nem
Felfűtési idő
25 másodperc
Állítható kávéhossz
Nem
Szélesség
8,4 cm
Mélység
20,4 cm
Magasság
33 cm
Súly
2,3 kg
Szín
Fehér
Tovább olvasom
1 310 W
Teljesítmény
19 bar
Üzemi nyomás
Nespresso
Kapszula típusa
Testre szabható mennyiség
Extra funkciók
Kapszulás kávéfőző
Kávéfőző típusa
Nem
Tejtartály

Ultra kompakt: nagyon kicsi készülék (H 33 x Sz 8,4 x M 20,4 cm), egyszerűen elhelyezhető és hordozható konyhán/házon belül
Funkciók: két programozható gomb automatikus eszpresszó és lungo kávékészítés-megszakítással.
Technológiai tökéletesség: magas, 19 bar nyomás elérése és gyors melegítés mindössze 25 másodperc alatt
Energiamegtakarítás: alacsony energiafogyasztási mód 3 perc után, a készülék 9 perc után automatikusan kikapcsolTeljesítmény: 1200-1310 W
Nyomás: 19 bar

Részletes ismertető

Nespresso - Essenza Mini
Nespresso kávéfőző

Nespresso Essenza Mini kávéfőző, Krups, fehér

Az Essenza Mini a legszűkebb helyen is elfér. A legapróbb Nespresso kávégépet arra terveztük, hogy minőségi kávéélményt kínáljon: a két programozható gomb segítségével kedve szerint készítheti el espresso-ját vagy lungo-ját, méghozzá kávéházi minőségben, amiről a magas nyomású szivattyú és a gyors felfűtő rendszer gondoskodik. A karakteres, kompakt méretű és letisztult vonalvezetésű géphez egy Nespresso kóstoló kapszulaszettet is adunk, hogy megismerhesse a kávékínálatot. Aprócska kávéfőző a nagy kávépillanatokhoz.

Nespresso kávéfőző

Egy csésze kávé több, mint egy egyszerű szünet. A kávézás külön szertartás. Tegye egyedülállóvá az élményt! Ne érje be kevesebbel, válassza a Nespresso-t: különös gondossággal válogatott kávék széles választékban, időtálló formavilágú, fejlett technológiájú kávégépek, kifinomult kiegészítők, csábító édességek és szolgáltatások minden igényre szabva. Mi más?

Nespresso kávé

Kicsi a bors, de erős

Vonzó design kompakt méretben – ez a Nespresso Essenza Mini. Ez az apró, letisztult formavilágú kávéfőző minden konyhában jól mutat. Ráadásul rendkívül könnyű (2,3 kg), így bárhová helyezheti, ahol használni szeretné.

Nespresso kávé

Espresso és lungo

Kétféle programozható csészeméretével a Nespresso Essenza Mini bárhová és bármilyen ízléshez passzol. Magas nyomású vízpumpájának köszönhetően pontosan úgy készíti el az espresso-t vagy a lungo-t, ahogyan szereti.

Nespresso kávé

Gyors felmelegedés és energiatakarékosság

A Nespresso Essenza Mini kávéfőző mindössze 30 másodperc alatt felmelegszik az ideális hőmérsékletre. A kávéfőző 2 perc után energiatakarékos eco-üzemmódra vált, 9 perc használaton kívüli állapot után automatikusan kikapcsol.

Nespresso kávé

Minden csészében

A világ kiváló kávéit hozzuk el Önnek minden csészében, amely jobbá teszi a világot. Törődéssel és kreativitással tesszük igazán különlegessé a kávépillanatokat.

Nespresso kávé

Hosszútávú elköteleződés

Az AAA Sustainable Quality™ (Fenntartható Minőség) Programon kereszül beszerzett kávékért minőségi felárat fizetünk a farmereknek, és szociális - például nyugdíj– és biztonsítási programokba fektetünk, hogy ezáltal a jövő farmerei számára is biztosítsuk, hogy a kávétermelés egy jövedelmező vállalkozás legyen számukra.

Nespresso kávé

A cselekvés számít

Célunk, hogy 2022-re minden csésze Nespresso kávé karbonsemleges legyen.

Nespresso kávé

Hogyan rendelheti meg a kapszulákat?

Rendelje meg gyorsan és egyszerűen kedvenc Nespresso kávéőrleményeit, és vegye át rendelését akkor és ott, ahol Önnek a legkényelmesebb!

Interneten: Adja le rendelését gyorsan és egyszerűen a www.nespresso.com oldalon, a hét bármely napján, a nap 24 órájában!

Telefonon: Keresse Nespresso Kávészakértőinket az ingyenesen hívható 06 80 2582 80 telefonszámon.

Nespresso mobilapplikáció: Töltse le a Nespresso alkalmazását iPhone, iPad vagy Android™ készülékére.*

Boutique-ok: Látogassa meg Nespresso Boutique-jaink egyikét!

*Az iPhone és iPad az Apple Inc. bejegyzett védjegyei. Az Android™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

Nespresso kávé

Azonnali segítségnyújtás

Ha bármilyen kérdése van Nespresso kávégépével kapcsolatban, kérjük, hívjon minket a díjmentes 06 80 2582 80 telefonszámon, ahol munkatársaink az Ön rendelkezésére állnak! Előfordulhat, hogy a sok használat után kávégépe egy kis segítségre szorul. Ilyenkor egy előre egyeztetett időpontban elszállítjuk, és a javítás idejére igény szerint egy cseregépet biztosítunk. A részletekért kérjük, hívja a Nespresso Ügyfélszolgálatot.

Nespresso kávé

Kávékínálat

A Nespresso rendkívül sokféle kávéőrleményt kínál, melyekkel a nap bármelyik percében élvezheti a kávézás kényeztető élményét. Valamennyi Nespresso kávét elkészítheti tejjel vagy tejhabbal is, így számos receptet alkothat – például cappuccino-t, latte-t vagy espresso macchiato-t.

Nespresso kávé

Újrahasznosítás

Gyűjtse és adja le használt kapszuláit, ahogy Önnek a legkényelmesebb:

  • Online vagy telefonon leadott rendelés esetén: Válassza a „Használtkapszula-leadással” opciót rendelése során (normál vagy időzített szállítás esetén), majd adja le használt kapszuláit rendelése átvételekor a futárnál.
  • Bármelyik Nespresso Boutique-ban vagy Mini Boutique-ban: Az Önhöz legközelebb eső újrahasznosítási pontot megtalálja a www.nespresso.com weboldalon.
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés