Delonghi
Nespresso Vertuo Next ENV120.BM DeLonghi kapszulás kávéfőző
  • Cikkszám: 252424
Delonghi

Nespresso Vertuo Next ENV120.BM DeLonghi kapszulás kávéfőző

  • Cikkszám: 252424
Szín
Nespresso Vertuo Next ENV120.BM DeLonghi kapszulás kávéfőző, fekete
DeLonghi ENV120.W Nespresso Vertuo Next kapszulás kávéfőző, fehér
50 499 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
504 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Kapcsolódó termékek

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
1 500 W
Víztartály kapacitása
1 000 ml
Kapszula típusa
Nespresso
Extra funkciók
Centrifusion technológia, 3 helyzetbe állítható pohártartó
Kávéfőző típusa
Kapszulás kávéfőző
Felfűtési idő
30 másodperc
Állítható kávéhossz
Igen
Szélesség
14,2 cm
Mélység
42,9 cm
Magasság
31,4 cm
Súly
4 kg
Szín
Fekete
1 500 W
Teljesítmény
1 000 ml
Víztartály kapacitása
Nespresso
Kapszula típusa
Centrifusion technológia, 3 helyzetbe állítható pohártartó
Extra funkciók
Kapszulás kávéfőző
Kávéfőző típusa
30 másodperc
Felfűtési idő

Típus: Kapszulás kávéfőző
Szín: fekete
Teljesítmény: 1500 W
Víztartály kapacitás: 1 liter
Használt kapszula tartály: max. 10 kapszula
Kivehető csepegtetőtálca
Automatikus kikapcsolás 2 perc után
Gyors felmelegedés: 30 mp
Centrifusion technológia
A kapszula főzés után automatikusan kilökődik
3 helyzetbe állítható pohártartó
Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás
Automatikus keverékfelismerés a kapszula peremén található vonalkódnak köszönhetően
5 csészeméret: Alto (414 ml)

Részletes ismertető

Nespresso - Vertuo Next Carafe
Nespresso kávéfőző

Nespresso Vertuo Next kávéfőző, DeLonghi, matt fekete

A Nespresso Vertuo Next kávéfőző új fejezetet nyit a kávékészítésben. Ötféle csészeméret: izgalmas Espressok (40 ml-es hagyományos és 80 ml-es double espresso), a kiegyensúlyozott Gran Lungo (150 ml), a nagyobb méretű Mug (230 ml), és ha még hosszabb kávéélményre vágyik, akkor a Carafe (535 ml) stílust is választhatja. A kávégép beolvassa az egyes kapszulákon található kódot, és úgy készíti el kávéját, hogy az tökéletesen tárja fel rejtett értékeit.

Elég egyetlen gombnyomás, és a Nespresso CentrifusionTM technológia megpörgeti a kávéőrlemény és a víz elegyét – így alakul ki a különleges, gazdag crema réteg. A többféle színben kapható gép remekül illik bármelyik konyhába. A készülék automatikusan frissíti szoftverét.

Nespresso kávéfőző

Egy csésze kávé több, mint egy egyszerű szünet. A kávézás külön szertartás. Tegye egyedülállóvá az élményt! Ne érje be kevesebbel, válassza a Nespresso-t: különös gondossággal válogatott kávék széles választékban, időtálló formavilágú, fejlett technológiájú kávégépek, kifinomult kiegészítők, csábító édességek és szolgáltatások minden igényre szabva. Mi más?

Nespresso kávé

Ötféle csészeméret

Egyetlen, elegáns kávéfőző ötféle csészemérethez, legyen az akár egy 535 ml-es Carafe, egy 230 ml-es Mug, egy 150 ml-es Gran Lungo, egy 80 ml-es Double Espresso vagy egy 40 ml-es Espresso. A kávéstílusokhoz négy különböző méretű kapszula áll rendelkezésére: a legnagyobb méretű kapszula a Carafe, a nagy méretű a Mug, a közepes a Gran Lungo vagy Double Espresso, illetve a kis méretű kapszula az Espresso elkészítéséhez. Mindegyik kapszula finoman őrölt és pörkölt kávét rejt, megőrizve az őrlemény tökéletes frissességét.

Nespresso kávé

Centrifusion™ technológia

A Vertuo kávégépek szabadalmaztatott Centrifusion™ kávékészítési technológiáját a Nespresso fejlesztette ki. Csak helyezze be a kapszulát, zárja le a kart, és a kávéfőző máris percenként 4000 fordulattal pörgeti meg a kapszulát azért, hogy a kávéőrlemény és a víz tökéletes crema réteget hozzon létre, és Önnek tökéletes kávéélményben lehessen része kedvenc Gran Lungo-ja vagy épp klasszikus Espresso-ja fogyasztása közben.

Nespresso kávé

Valamennyi blend a saját stílusában készül el

A Vertuo intelligens kávékészítési rendszere felismeri az egyes Nespresso kávékat. A kapszula peremén látható kódot leolvasva a kávéfőző automatikusan beállítja a kiválasztott Nespresso kávénak megfelelő paramétereket, így Önnek semmit nem szükséges beállítania. Ennek köszönhetően a kiválasztott kávé tökéletesen tárja fel aromáit csupán egyetlen gomb megnyomásával.

Nespresso kávé

Lépést tart a változó világgal

Hogy soha ne maradjon le a legújabb trendekről, a Vertuo Next WiFi-kapcsolaton keresztül automatikusan frissíti programját. Így a kávékészítés élménye mindig kifogástalan lesz, Önnek pedig hosszú időn át nem lesz más dolga, mint élvezni a különleges kávét.

Nespresso kávé

Minden csészében

A világ kiváló kávéit hozzuk el Önnek minden csészében, amely jobbá teszi a világot. Törődéssel és kreativitással tesszük igazán különlegessé a kávépillanatokat.

Nespresso kávé

Hosszútávú elköteleződés

Az AAA Sustainable Quality™ (Fenntartható Minőség) Programon kereszül beszerzett kávékért minőségi felárat fizetünk a farmereknek, és szociális - például nyugdíj– és biztonsítási programokba fektetünk, hogy ezáltal a jövő farmerei számára is biztosítsuk, hogy a kávétermelés egy jövedelmező vállalkozás legyen számukra.

Nespresso kávé

A cselekvés számít

Célunk, hogy 2022-re minden csésze Nespresso kávé karbonsemleges legyen.

Nespresso kávé

Hogyan rendelheti meg a kapszulákat?

Rendelje meg gyorsan és egyszerűen kedvenc Nespresso kávéőrleményeit, és vegye át rendelését akkor és ott, ahol Önnek a legkényelmesebb!

Interneten: Adja le rendelését gyorsan és egyszerűen a www.nespresso.com oldalon, a hét bármely napján, a nap 24 órájában!

Telefonon: Keresse Nespresso Kávészakértőinket az ingyenesen hívható 06 80 2582 80 telefonszámon.

Nespresso mobilapplikáció: Töltse le a Nespresso alkalmazását iPhone, iPad vagy Android™ készülékére.*

Boutique-ok: Látogassa meg Nespresso Boutique-jaink egyikét!

*Az iPhone és iPad az Apple Inc. bejegyzett védjegyei. Az Android™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

Nespresso kávé

Azonnali segítségnyújtás

Ha bármilyen kérdése van Nespresso kávégépével kapcsolatban, kérjük, hívjon minket a díjmentes 06 80 2582 80 telefonszámon, ahol munkatársaink az Ön rendelkezésére állnak! Előfordulhat, hogy a sok használat után kávégépe egy kis segítségre szorul. Ilyenkor egy előre egyeztetett időpontban elszállítjuk, és a javítás idejére igény szerint egy cseregépet biztosítunk. A részletekért kérjük, hívja a Nespresso Ügyfélszolgálatot.

Nespresso kávé

Kávékínálat

A Nespresso rendkívül sokféle kávéőrleményt kínál, melyekkel a nap bármelyik percében élvezheti a kávézás kényeztető élményét. Valamennyi Nespresso kávét elkészítheti tejjel vagy tejhabbal is, így számos receptet alkothat – például cappuccino-t, latte-t vagy espresso macchiato-t.

Nespresso kávé

Újrahasznosítás

Gyűjtse és adja le használt kapszuláit, ahogy Önnek a legkényelmesebb:

  • Online vagy telefonon leadott rendelés esetén: Válassza a „Használtkapszula-leadással” opciót rendelése során (normál vagy időzített szállítás esetén), majd adja le használt kapszuláit rendelése átvételekor a futárnál.
  • Bármelyik Nespresso Boutique-ban vagy Mini Boutique-ban: Az Önhöz legközelebb eső újrahasznosítási pontot megtalálja a www.nespresso.com weboldalon.
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés