EVOLVEO
EVOLVEO EasyPhone EB (EP850) Senior mobiltelefon töltőállvánnyal
  • Cikkszám: 265815
EVOLVEO

EVOLVEO EasyPhone EB (EP850) Senior mobiltelefon töltőállvánnyal

  • Cikkszám: 265815
Szín
Ezüst
Piros

14 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Kijelző méret
2,4 inch
Kijelző felbontása
240x320
Dual SIM
Igen
Akkumulátor
1 400 mAh
Hátlapi kamerák száma
1 db
Szín
Piros
Telefonkönyv memória
Igen

Az EVOLVEO EasyPhone EB kényelmesen vezérelhető nagy praktikus gombokkal. Ezek kellőképpen elkülönítettek, így megkönnyítik az SMS üzenetek írását és a telefonszámok beírását. A kedvenc telefonszámok hívására nyolc gyorstárcsázó gomb állítható be. További funkciói között szerepel a VGA kamera vakuval, galéria, zenelejátszó, digitális hangrögzítő (diktafon), naptár, riasztás, Bluetooth, számológép, nagyító.

Beépített FM rádió

A beépített FM-rádió automatikus állomáshangolással és erőteljes hangszóróval kombinálva még élvezetesebbé teszi kedvenc állomása hallgatását. A rádiójel vételéhez nincs szükség fejhallgató csatlakoztatására, az antenna közvetlenül a készülékbe van integrálva. Az FM rádió bekapcsolásához a telefont külön mechanikus gombbal látták el a készülék oldalán.

SOS hívás és SMS helymeghatározással

A telefon egy SOS gombbal is fel van szerelve, melynek megnyomásával a telefon automatikusan tárcsázza az előre meghatározott telefonszámokat és segélykérő üzenetet küld azokra, információval a hozzávetőleges helyzetről. Öt telefonszámot is kiválaszthat, melyek tárcsázásra kerülnek és SMS üzenetet kapnak. A helyzet meghatározásához a telefon GSM mobilinternetet használ. A helyzetmeghatározás pontossága függ a GSM hálózat lefedettségétől – a városokban a pontosság tíztől néhány száz méterig terjed, a városokon kívül a helymeghatározás kevésbé pontos.

Dedikált gombok az egyszerű vezérléshez

Annak érdekében, hogy a telefon tényleg könnyen kezelhető legyen, több különálló gombbal lett felszerelve. A mechanikus gombbal könnyedén feloldhatja, vagy lezárhatja a billentyűzetet.

Nagy teljesítményű zseblámpa

A telefon egy nagyon erős dupla lámpával rendelkezik, amely a telefon oldalán található gombbal kapcsolható be.

Töltőállvány és nagyon hosszú akkumulátor-élettartam

A telefonhoz praktikus töltőállvány tartozik, amibe csak be kell csúsztatni a telefont és az akkumulátor töltése automatikusan elindul. Az állvány LED lámpával van felszerelve, amely tájékoztat a töltés állapotáról. Az 1400 mAh kapacitású akkumulátor nagyon hosszú ideig biztosítja a telefon működését. Készenléti állapotban a telefon akár 2 hétig is töltve marad.

A csomag tartalma

  • EVOLVEO EasyPhone EB mobiltelefon
  • Töltőállomás
  • 230 V-os hálózati töltő
  • Sztereó fülhallgató hands-free funkcióval
  • Használati útmutató

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés