XIAOMI
Xiaomi Watch S1 GL Okosóra, fekete
  • Cikkszám: 269876
XIAOMI

Xiaomi Watch S1 GL Okosóra, fekete

  • Cikkszám: 269876

84 989 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 napon belül, 1 190 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
IOS operációs rendszer
Igen
Android operációs rendszer
Igen
Kijelző típusa
1,43” TFT 320*302 pixel felbontás Edzett 3d Gorilla Glass 3
Súly
52 g
Szín
Fekete

A Xiaomi Watch S1 Black smart karóra azok részére ajánlott, akik megbízható okoskészüléket keresnek a napi sporttevékenységük monitorozására. A zafír üveg fokozottan védi a számlapot a sérülésekkel szemben. Egy 1,43" átlójú kijelző segítségével a legkülönfélébb információkat jeleníti meg. Dizájnos kinézetéhez a kerek számlap egyaránt hozzájárul. Olyan átlagos órafunkciókkal is dicsekszik, mint a dátum, stopper, ébresztőóra, a hét napja és naptár. Ezenkívül a következő sportfunkciók is rendelkezésedre állnak: tevékenység észlelése, lépésszámláló, pulzusfrekvencia és kalóriaszámítás. Bevásárláskor fizethetsz a Mi Pay segítségével. Ennek a modellvariánsnak a tömege 52 g.

A Xiaomi Watch S1 Black smartwatch fő előnyei

A Xiaomi okosóra összeköthető az iOS és Android operációs rendszerrel

Időkijelzés: kombinált

Olyan átlagos órafunkciókkal is dicsekszik, mint a dátum, stopper, ébresztőóra, a hét napja és naptár

A Xiaomi által megalkotott smart óra sportfunkciói: tevékenység észlelése, lépésszámláló, pulzusfrekvencia és kalóriaszámítás

Operációs rendszerének típusa: saját gyártói operációs rendszer

A Xiaomi Watch S1 Black okosórával minden egyszerűbb lesz

A Xiaomi Watch S1 Black probléma nélkül összehangolható iOS és Android rendszeren futó eszközökkel, mégpedig WiFi, Bluetooth és NFC használatával. Az alvásfigyelő ellenőrzi az éjszakai forgolódás és a mély alvás arányát, valamint segít a jobb alvásban, hogy mindig kipihenten ébredj. Angol, cseh, német és francia nyelvű felhasználói kezelőfelületet kínál. A Xiaomi által készített smart óra mobilalkalmazása elérhető angol, cseh, német és francia nyelven.

Ez a okosóra garantáltan sportolásra ösztönöz

A Xiaomi Watch S1 Black méri az aktivitásodat olyan sportokban, mint a futás, kerékpározás, fitnesz, séta, outdoor, úszás, tenis, triatlon, túrázás és evezés. A pulzusmérés garantálja, hogy a számodra ideális, zsírégetésre alkalmas pulzusszámon folytasd az edzést. Az optimális étrend kialakításában egyaránt támogat az elégetett kalóriák számlálásával. A beépített lépésszámláló funkció szüntelenül méri a mozgást és érdekes statisztikákat készít. Ráadásul a véroxigénszintet is méri.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés