Hisense tv
Philips

Az akció 2020.05.13. és 2020.06.12. között a megjelölt termékekre érvényes.

A vásárlástól számítva 30 napig visszafizetjük az Ambilight-tal rendelkező termékek árát, amennyiben a elállsz a vásárlástól. A promócióban minden Ambilight tulajdonsággal rendelkező termék, mérettől függetlenül, tehát az összes 6704-es és 7304-es sorozat, valamint az összes Philips Oled Tv részt vesz.

Az elállási/ felmondási határidő attól a naptól számított 30 nap elteltével jár le, amennyiben a te vagy az általad megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. Ha elállási/ felmondási jogoddal élni kívánsz, elállási/felmondási szándékodat tartalmazó egyérterlmű nyilatkozatot köteles vagy eljuttatni (postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: Vösörkő Kft. 8200 Veszprém, Pápai út 36. E-mail: [email protected] Ebből a célból felhasználható az ÁSZF 3. .számú mellékletét képező elállási/ felmondási nyilatkozat minta is.

Határidőben gyakorlod az elállási/felmondási jogod, ha a fent megjelölt határidő előtt elküldöd elállási/felmondási nyilatkozatodat.

Elállási/ felmondási jogoddal élni kívánsz, a nyilatkozatot ügyfélszolgálatunkkal is közölheted telefonszámainkon.

 Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


Személyes átvételOrszágszerte 69 Euronics szaküzletben

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen