BENQ
BenQ Projektor XGA - MX808STH
  • Cikkszám: 280374
BENQ

BenQ Projektor XGA - MX808STH

  • Cikkszám: 280374
244 089 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
2 440 Pont
db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Támogatott felbontás
valós SVGA (800x600), Tömörített felbontás: Maximális WUXGA (1920x1200)
Fényerő
3 600 ANSI lumen
Súly
2,6 kg

Porfelgyülemlő érzékelő

Ellenáll a por felhalmozódásának

A színkerék-érzékelőket zseniális porfelhalmozási funkcióval rendelkező MX808STH meghosszabbítja az optimális teljesítményt azáltal, hogy elutasítja a hagyományos érzékelőkön felhalmozódó port, hogy blokkolja az infravörös jelet, és villogást, rendellenes színeket vagy akár leállást okozzon.

Részletes ismertető

Fejlett interaktív oktatás vezető iskolák számára

Az MX808STH oktatási projektor kiemelkedő képminőséggel, nagy fényerővel és rövid vetítési távolsággal fokozza az interaktív tanulást és az osztálytermi együttműködést. Az intelligens telepítési rugalmasság, valamint a csökkentett karbantartási és tulajdonosi költségek teszik az MX808STH-t ideális választássá a mai iskolák számára.

Akadálytalan oktatás helyszűke nélkül

A 0,61-es rövid vetítési arányú, nagy képernyőt kínáló MX808STH kiküszöböli a zavaró árnyékokat és tükröződést a diákok és a tanárok számára, hogy szabadon részt vehessenek és együttműködhessenek a tábla előtt.

Kompromisszumok nélküli nagy fényerő

Az MX808STH 3,600 nagy ANSI lumen fényerőt és felbontást produkál a tökéletes vetítési teljesítmény érdekében, éles képekkel és éles szöveggel, még világos előadóteremben is. A nagy fényerő tiszta tartalmat biztosít magas környezeti megvilágítás mellett, lehetővé téve a fények bekapcsolva tartását az órákon a jegyzeteléshez és az interaktív együttműködéshez.

Nagyobb képek

A BenQ oktatási projektorok számos felbontást és vetített képméretet kínálnak, hogy megfeleljenek a különböző osztálytermi igényeknek. Az éles, akár 120 hüvelykes képminőséggel rendelkező, ultrarövid vetítési távolságú oktatási projektoraink fokozott osztálytermi sokoldalúságot biztosítanak alacsonyabb költségek mellett.

Hosszan tartó képminőség

A DLP chipet a por okozta képromlástól védő zárt kialakítással és a DLP vetítési technológia ipari szintű tartósságával a BenQ oktatási projektorok képesek fenntartani a hosszan tartó képminőséget a színromlás kiküszöbölésével. A nem DLP projektorokkal ellentétben a BenQ oktatási projektorok prémium képminőséget biztosítanak, amely megegyezik a vadonatúj projektorok eredményével a lámpacsere után.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés