Játssz a saját stílusodban

Vegyél részt egy világ körüli kalandban, és keress fel egzotikus helyszíneket, melyek dugig vannak kreatív lehetőségekkel. Az IO Interactive díjnyertes Glacier technológiája áll a HITMAN 3 taktikára épülő, lenyűgöző játékvilága mögött, így páratlan játékosválasztási és ismétlési lehetőségek állnak a rendelkezésedre.

Egy utazás vége

Az ügynökségi felettese, Diana Burnwood által támogatott 47-es ügynök egyesíti erőit a régóta elveszített barátjával, Lucas Grey-jel. A küldetésük lényege, hogy kiiktassák a Tartomány partnereit, és arra kényszerülnek, hogy alkalmazkodjanak a körülményekhez, miközben intenzívebbé válik a hajsza. Miután elül a por, a 47-es ügynök, és az általa bejárt világ soha nem lesz már a régi.

Merényletek világa

A HITMAN 3 a legjobb mód arra, hogy játssz a World of Assassination-trilógia minden játékával. A HITMAN 1 és HITMAN 2 minden helyszíne plusz költségek nélkül importálható és játszható a HITMAN 3 játékból a meglévő tulajdonosok számára – ráadásul a HITMAN 2-ben elért eredmények is átkerülnek a HITMAN 3-ba az indításkor.

Tulajdonságok

  • Platform: Xbox
  • Kategória: Akció - Kaland
  • 18 éves kortól ajánlott
  • Gyártó: IO Interactive A/S
  • Korhatár: 18year(s)
  • Műfaj: Akció

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen