Nagyobb vagy cserélhető objektívvel rendelkező fényképezőgépek részére tervezett tok. Már kézbevételekor érezhető a megszokott Case Logic minőség, és a logikus belső elrendezés sem okoz csalódást. A rekeszeknek köszönhetően a kábeleknek és az egyéb kellékeknek is külön helye van, biztosítva a gyors elérést.

Akár övre fűzve is viselhető, illetve az állítható vállpánttal is hordható. Utazáshoz is kiváló, hiszen a kiegészítőket magunkkal vihetjük benne, egyúttal a fényképezőgép is elérhető közelségben marad. A legtöbb kompakt, MILC és bridge géppel használható, részletgazdag tok. Minőségi anyaghasználat, praktikus zsebekkel, amelyek biztosítják, hogy a készülék biztonságos, mégis azonnal elérhető helyen legyen.

A fényképezőgép és a kábelek elkülönítve tárolhatóak egy párnázott, rugalmas válaszfalnak köszönhetően, amely extra védelmet is nyújt. Az oldalsó, cipzáras zsebekben egy plusz akkumulátor, USB kábel, lencsevédő és egyéb kiegészítő is elfér. Ezeken a rekeszeken belül is található egy kisebb hálós zseb az egyéni igényeket kielégítendő. A belső cipzáras zsebben tarthatjuk a memóriakártyákat. A cipzártól egy gumírozott bújtató védi a fényképezőgépet. Többféleképpen hordható: párnázott fogantyú.

  • Súly: 0,23 kg
  • Külső méret: 19 x 12.1 x 17.8 cm
  • Belső méret: 14,7 x 7.6 x 11,7 cm
Nincs specifikáció

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen