Beépített GPS

A beépített GPS-nek köszönhetően végre nem kell magaddal cipelned a telefonod a természetbe a tempód és a megtett távolság nyomon követéséhez. Miután végeztél, az alkalmazásban e nélkül is megtekintheted a térképet, ami az útvonalad mellett az edzésed intenzitását is mutatja.

 

 

Active Zone Minutes

Erőltesd meg magad egy kicsit, és pörgesd fel a pulzusod! A pulzuszónamérés segítségével könnyebben tarthatod az aktív tartományban a pulzusod, így eredményesebb lesz az edzésed.

 

 

Sleep Score

Alakíts ki egészségesebb alvási szokásokat a Fitbit alkalmazás alváskövető funkciójával, ami többek között érzékeli a felszínes, mély- és REM-fázisú alvást is.

 

 

Non-stop pulzusmérés

Legfejlettebb pulzusmérő érzékelőinkkel felszerelve a Charge 4 egész nap nyomon követi az elégetett kalóriák számát, a valós idejű pulzuszónákat és az aktív pulzustartományban töltött percek számát, így még jobban megismerheted a tested működését.

 

Értesítések

Minden hívás-, SMS- vagy okostelefon-alkalmazáshoz tartozó értesítést a csuklódon is megtekinthetsz, és még előre elmentett válaszokat is küldhetsz a Fitbitedről (csak Androidon). Ez a funkció csak akkor érhető el, ha a telefon a közelben van.

 

 

Spotify zenelejátszó

A Spotify alkalmazással egyenesen a csuklódról kezelheted a zenéidet, például a kedvenc számaidat, vagy böngészhetsz a lejátszási listák és podcastek között.
Ez a funkció csak akkor érhető el, ha a telefon a közelben van, és van Spotify előfizetésed.

 

Nyerj betekintéseket és inspirációt

Tekintsd meg az egészségedre, aktivitási szintedre és alvási szokásaidra vonatkozó adatokat, meríts erőt a Fitbit közösségéből, csatlakozz a közösségi kihívásokhoz, nyerj betekintést és kövesd a fejlődésedet – mindezt egyetlen eszközön.

 

Lendülj mozgásba az egész napos nyomon követéssel

Kövesd nyomon a megtett lépéseid számát, távolságot, az elégetett kalóriák számát, az aktívan eltöltött percek számát, a súlyodat, az étkezéseidet, tűzz ki új célokat, és kövesd a fejlődésedet a Fitbit alkalmazásban!

 

Aludj jobban a személyes betekintések segítségével

A Fitbit speciális alvássegítő eszközeivel jobban megismerheted az alvásod minőségét. A kielégítő alvást pedig eredményes nap követi.
 

Motiváld magad közösségi kihívásainkkal

Vedd fel a kapcsolatot a többiekkel, szerezz kitüntetéseket, és motiváld magad a barátaiddal közös kihívásokkal a Kihívások és kalandok funkcióban.

 

Női egészség

Tartsd számon a menzeszedet, jegyezd fel a tüneteid, és becsüld meg az ovulációs és különböző termékenységi időszakokat.

  • IOS operációs rendszer: Igen
  • Android operációs rendszer: Igen
  • Kijelző: OLED
  • Típus: Aktivitásmérő
  • Magasság: 35.8mm
  • Szélesség: 22.7mm
  • Mélység: 12.5mm

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen