WATERFORCE hűtési rendszer

Ideális összeállítást kínálunk azon felhasználók számára, akik problémák és technikai nehézségek nélkül szeretnének belépni a vízhűtéses PC-k világába. Az AORUS teljes körű hűtési megoldást kínál, amely a GPU-t, VRAM-ot és a MOSFET-et is egyaránt aktívan hűti, ezzel növelve a rendszer stabilitását extrém tuning mellett is.

RGB Fusion 2.0

A 16,7 millió, tetszőlegesen beállítható színárnyalat és a számtalan világítási effekt segítségével bámulatos látványt érhetsz el, és már AORUS eszközzel is szinkronizálhatod a beállításokat.

Teljesítmény

A GeForce RTX™ 3080 kártya 10 GB memóriával, 760 GB/s memóriasávszélességgel, 8704CUDA® Maggal, 2. generációs ray tracing modullal és 3. generációs Tensor magokkal dolgozik. Ez az ideális választás azok számára, akik játszanak, renderelnek vagy éppen mesterséges intelligenciát fejlesztenek.

Kiválóság

A kiváló áramköri dizájn és a csúcsminőségű komponensek nem csupán a GPU-ból hozzák ki a maximumot, szuper stabilitást és hosszú élettartamot is biztosítanak.

Egyszerű telepítés

Az előre felszerelt szivattyú és csövek segítségével a felhasználók könnyedén beszerelhetik grafikus kártyájukat és teljes mértékben elkerülhetik a szivárgásból eredő problémákat.

Optimalizált 240 mm-es alumínium radiátor

A duplaoldalas radiátorok és a nagyméretű lamellák megnövelt felületet biztosítanak a hatékonyabb hűtés érdekében, így a grafikus kártya stabilabban és hűvösebben üzemel komoly tuning mellett is.

2X 120 MM ARGB ventilátor

A dupla ventilátor nagyobb légáramlást és jobb hűtési teljesítményt garantál, így javul a játék alatti teljesítmény és alacsonyabb lesz a zajszint. Az ARGB ventilátorok különféle világítási effektjei szinkronizálhatók egymással és más, kompatibilis eszközök világításával is az RGB FUSION 2.0 szoftver segítségével.

Dupla golyóscsapágy

A dupla golyócsapágyas felépítés jobb hőtűrést, hosszabb élettartamot és nagyobb hatékonyságot biztosít, mint a csúszócsapágyas megoldás.

Óriási réz hűtőblokk

A réz blokk közvetlenül érintkezik a GPU-val, a VRAM-mal és más, kritikusan fontos komponensekkel. Ez a hőcsövekkel kiegészítve kiváló hőelvezetést biztosít a rendszer vízhűtéses részébe, ezzel is tovább javítva a hűtési hatékonyságot.

Harisnyázott FEP csövek

Nedvszívó képessége közel zéró, magas hőmérsékletingadozások mellett is használható és a nagy nyomást is jól tűri a FEP cső, ezáltal a hűtőrendszer élettartama és tartóssága jelentősen megnövekedett.

Nincs specifikáció

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen