Kategória
Gyártó
Ártartomány
min:
max:
Elérhetőség
Energiaosztály
Magasság
Mélység
Főzőlap típusa
Gázrózsák száma
Légkeverés
Szikragyújtás
Szélesség
Sütő űrtartalom
Teljesítmény
Tűzhely típusa
Termékek a Tűzhely kategóriában
Találatok száma: 75
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
Találatok száma: 75

 

A konyhák legfontosabb kelléke mondhatjuk, hogy a tűzhely, nem is tudnánk elképzelni egy komfortos, kényelmes otthont nélküle.
A tűzhelyek esetében a főzőlap és a sütő egy készülékben jelenik meg és számos változatával találkozhatunk. De vajon melyik a nekünk való?

Villanytűzhely,  gáztűzhely, vagy kombinált tűzhely?

Tűzhelyválasztás során a legfontosabb tényező, az a tápellátás, hiszen ez határozza meg, hogy lehetőség van-e gáztűzhely beszerelésére.

Sok szempontból biztonságosabbak a villanytűzhelyek, mint a nyílt lángot használó gáztűzhely. Ráadásul esetükben a hő felülről és alulról is érkezhet egyszerre, ami megkönnyíti a sütést, valamint egyenletesebb hőkibocsátás biztosít. A gáztűzhelyek ugyanakkor gazdaságosabbak és ezek a készülékek általában olcsóbbak is. A kombinált tűzhelyek esetében a gáz főzőlap egy elektromos sütővel társul. Ezekben a készülékekben egyszerre használhatjuk az elektromos sütő előnyeit anélkül, hogy a jól megszokott gáz főzőlapról le kellene mondanunk.

Amennyiben lehetőségünk van választani mind a három tűzhely típus közül, nézzük meg a sütők és a főzőlapok tulajdonságait, és azok alapján döntsük el, melyik lesz számunkra a legjobb választás

Főzőlapok:

A gáz főzőlap kezelése egyszerű, gazdaságos, az ételek egyenletesen melegednek fel, és sokan csak erre esküsznek.
A kerámialapos elektromos főzőlapok ugyanakkor pontosabb hőszabályzást tesznek lehetővé, esztétikusabbak, és rendkívül könnyen tisztíthatóak.
Az indukciós főzőlapok a legbiztonságosabbak, a mágneses technológia csak az edények belsejét melegíti fel, így energiát is spórolhatunk. Használatához speciális edényekre van szükségünk, így ezek meglétével vagy beszerzésével mindenképpen számolnunk kell.

Sütők -a villanytűzhelyek sokkal több plusz funkcióval rendelkeznek, mint a légkeverés és a PlusSteam gőzfunkció. A gázsütőknek ugyanakkor egyszerűbb a használata, és mindenki jól ismeri őket.

Plusz funkciók

  • PlusSteam- a PlusSteam (gőz) funkció bekapcsolásával minden eddiginél finomabb édes és sós süteményeket, pitéket, pogácsákat vagy akár sajtos rudat is süthet benne. Az intelligens forró-levegő keringetésnek köszönhetően egyenletesen sül át az étel a sütőtérben.
  • Légkeverés- a forró levegő egyenletesen áramlik a sütőben, így minden egyenletesen sül finomra.
  • Hőbefúvás- Különösen porhanyós, szaftos sültek készítéséhez, vagy bármely gyümölcs és zöldség aszalásához
  • Turbo Grill- Nagyobb húsdarabok vagy nem csontozott szárnyas sütése egy polcszinten. Továbbá felfújtak készítéséhez és pirításhoz.
  • Felolvasztás- Ez a funkció fagyasztott élelmiszerek, például zöldségek és gyümölcsök felolvasztására használható. A felolvasztás időtartama a fagyasztott étel méretétől és mennyiségétől függ.


JótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen