Kategória
Gyártó
Ártartomány
min:
max:
Elérhetőség
Garancia
Energiaosztály
Főzőlap típusa
Gázrózsák száma
Légkeverés
Magasság
Mélység
Szikragyújtás
Szélesség
Sütő űrtartalom
Tűzhely típusa
Megjelent legújabb akciós újságunk legjobb akcióinkkal, CSAK ONLINE!
KATTINTS  ▶
Termékek a Tűzhely kategóriában
Találatok száma: 99
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
Találatok száma: 99

 

A konyhák legfontosabb kelléke mondhatjuk, hogy a tűzhely, nem is tudnánk elképzelni egy komfortos, kényelmes otthont nélküle.
A tűzhelyek esetében a főzőlap és a sütő egy készülékben jelenik meg és számos változatával találkozhatunk. De vajon melyik a nekünk való?

Villanytűzhely,  gáztűzhely, vagy kombinált tűzhely?

Tűzhelyválasztás során a legfontosabb tényező, az a tápellátás, hiszen ez határozza meg, hogy lehetőség van-e gáztűzhely beszerelésére.

Sok szempontból biztonságosabbak a villanytűzhelyek, mint a nyílt lángot használó gáztűzhely. Ráadásul esetükben a hő felülről és alulról is érkezhet egyszerre, ami megkönnyíti a sütést, valamint egyenletesebb hőkibocsátás biztosít. A gáztűzhelyek ugyanakkor gazdaságosabbak és ezek a készülékek általában olcsóbbak is. A kombinált tűzhelyek esetében a gáz főzőlap egy elektromos sütővel társul. Ezekben a készülékekben egyszerre használhatjuk az elektromos sütő előnyeit anélkül, hogy a jól megszokott gáz főzőlapról le kellene mondanunk.

Amennyiben lehetőségünk van választani mind a három tűzhely típus közül, nézzük meg a sütők és a főzőlapok tulajdonságait, és azok alapján döntsük el, melyik lesz számunkra a legjobb választás

Főzőlapok:

A gáz főzőlap kezelése egyszerű, gazdaságos, az ételek egyenletesen melegednek fel, és sokan csak erre esküsznek.
A kerámialapos elektromos főzőlapok ugyanakkor pontosabb hőszabályzást tesznek lehetővé, esztétikusabbak, és rendkívül könnyen tisztíthatóak.
Az indukciós főzőlapok a legbiztonságosabbak, a mágneses technológia csak az edények belsejét melegíti fel, így energiát is spórolhatunk. Használatához speciális edényekre van szükségünk, így ezek meglétével vagy beszerzésével mindenképpen számolnunk kell.

Sütők -a villanytűzhelyek sokkal több plusz funkcióval rendelkeznek, mint a légkeverés és a PlusSteam gőzfunkció. A gázsütőknek ugyanakkor egyszerűbb a használata, és mindenki jól ismeri őket.

Plusz funkciók

  • PlusSteam- a PlusSteam (gőz) funkció bekapcsolásával minden eddiginél finomabb édes és sós süteményeket, pitéket, pogácsákat vagy akár sajtos rudat is süthet benne. Az intelligens forró-levegő keringetésnek köszönhetően egyenletesen sül át az étel a sütőtérben.
  • Légkeverés- a forró levegő egyenletesen áramlik a sütőben, így minden egyenletesen sül finomra.
  • Hőbefúvás- Különösen porhanyós, szaftos sültek készítéséhez, vagy bármely gyümölcs és zöldség aszalásához
  • Turbo Grill- Nagyobb húsdarabok vagy nem csontozott szárnyas sütése egy polcszinten. Továbbá felfújtak készítéséhez és pirításhoz.
  • Felolvasztás- Ez a funkció fagyasztott élelmiszerek, például zöldségek és gyümölcsök felolvasztására használható. A felolvasztás időtartama a fagyasztott étel méretétől és mennyiségétől függ.

Bankkártyás fizetés

Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben

Személyes átvétel

Személyes átvételOrszágszerte 65 Euronics szaküzletben

Hitellehetőségek

HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen