Vágj bele több mint 200 gyors és mókás mikrojátékba – villámgyors minijátékba, tele fergeteges szórakozással – egyedül vagy egy baráttal! Amikor a legújabb, agyafúrt üzleti terve balul sül el, Wariónak a saját stílusát (és szagát) kell használnia a javításhoz. Hogyan? Természetesen a mikrojátékok csavart gyűjteményével. A robot összeszerelésétől a szobor hónaljszőrzetének kihúzásáig a WarioWare: Get It Together! egy komikus, együttműködő mikrojáték mashup.

Találja meg a barátságos őrületet a mikrojátékok hegyével. Segíts a hírhedt játéktervezőn, Warion, miután Story módban beleélte magát legújabb alkotásába. Vágd bele egyedül vagy egy barátoddal a 2 fős kooperatív játékban – ez az első a sorozatban! Játszhatsz ugyanazon a rendszeren vagy helyi vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.

Játssz Warioként és színes csapataként. Most először TE irányíthatod a Wariót és barátait saját kaotikus játékaikon belül. Használja kifejezetten abszurd képességeiket a mikrojátékok rohanásában. Tippelj egy teknőst Wario kötőjelével, vagy válaszd Ashley-t, és varázsolj rá. A WarioWare: Get It Together játékban keverje össze a karaktereket és a mikrojátékokat a maximális szórakozás érdekében!

Játék kategória: Zene, party, egyéb

Korhatár: 3+

Nincs specifikáció

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen