Kis méret, kompromisszummentes hangzás

A WF-C500 valóban vezeték nélküli fülhallgatók kompaktak, hogy jól illeszkedjenek a füléhez. De ne hagyd, hogy méretük becsapjon téged. Kiváló minőségű, részletgazdag hangot adnak ki, köszönhetően a DSEE technológiának, amely visszaállítja a finom fade-out hangot és a magas frekvenciájú hangot.

Tegye természetesebbé a zenét

Az eredeti zenei forrás tömörítésekor elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek részletet és gazdagságot adnak a számnak. A digitális hangjavító motor (DSEE) hűen helyreállítja ezeket, hogy kiváló minőségű hangot hozzon létre, amely közelebb áll az eredeti felvételhez.

Ergonomikus felület kialakítás

Mióta 1982-ben bemutatták a világ első fülbe helyezhető fülhallgatóját (MDR-E252), hatalmas mennyiségű adatot vizsgáltak a fül formájával kapcsolatban a világ minden tájáról. A WF-C500 fülhallgató ennek a kutatásnak a gyümölcse, amely a fülüreghez illeszkedő formát ötvözi az új ergonomikus felületkialakítással a stabilabb illeszkedés érdekében.

Hangsegéd kompatibilis

Egy egyszerű gombnyomással azonnal kapcsolatba léphet okostelefonja hangsegédjével, így megtalálhatja az útvonaltervet, zenét játszhat, kommunikálhat a kapcsolatokkal és még sok minden mással. A hangsegéd funkció kompatibilis Android okostelefonnal (Google App) vagy iPhone-nal (Siri). Bluetooth® kapcsolat szükséges.

Menjen bárhová, zsebméretű tok

A hengeres töltőtok rendkívül kicsi, és könnyen hordozható zsebben vagy táskában, így fülhallgatóját bárhová magával viheti. Áttetsző fedele olyan textúrával, mint a matt üveg, stílusos, fényűző megjelenést kölcsönöz a toknak.

Egyszerű gombkezelés

A WF-C500 fülhallgató gombjai nem csak játszani, leállítani vagy átugrani tudják a műsorszámokat és beállítani a hangerőt, hanem egyszerű módot kínálnak az okostelefon hangsegédjének eléréséhez, valamint a kihangosított hívások kezdeményezéséhez és fogadásához.

Csatlakoztassa egyszerűen a számítógépét a Swift Pair segítségével

A Swift Pair segítségével gyorsan és egyszerűen párosíthatja WF-C500 fülhallgatóját a Windows 10 rendszerű számítógéppel Bluetooth®-on keresztül. A párosítási mód kiválasztásakor az előugró párosítási útmutató megjelenik a közeli Windows 10-es eszközökön.

Fröccsenés és verejték, nem probléma

IPX4 védelemmel biztosított a víz fröccsenése ellen bármilyen szögből, kivéve a fülhallgató hangcsövét (hangkimenetét). A töltőtok nem vízálló. A vízállósági besorolás, a fröccsenés és az izzadás nem fogja megállítani ezeket a fülhallgatókat - így folytathatja a zenehallgatást.

Olyan magával ragadó. Annyira igaz.

Merüljön el a hangban mindenütt. Olyan valóságos, mintha ott lennél egy élő koncerten, vagy amikor a művész stúdióban rögzít. A 360 Reality Audio segítségével a zene még soha nem volt ennyire magával ragadó és ennyire valódi. Ezekkel a fülhallgatókkal élvezheti a 360 Reality Audio hangot.

Stabil, megbízható Bluetooth® kapcsolat

A Bluetooth® chip, amely egyszerre továbbítja a hangot a bal és a jobb fülbe, valamint az optimalizált antenna kialakítás, stabil kapcsolatot és kiváló hallást biztosít. Az alacsony audiokésleltetés is élvezetessé teszi a megtekintést.

  • Maximális frekvencia: 20000Hz
  • Minimális frekvencia: 20Hz
  • Mikrofon: Igen
  • Színek: Narancssárga
  • Szabályozható hangerő: Igen
  • Fejhallgató típus: Fülhallgató
  • Adatátvitel: Vezeték nélküli

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen