Kategória
Gyártó
Ártartomány
min:
max:
Elérhetőség
Magasság
Mélység
Szélesség
Típus
Termékek a Külső Akkumulátor kategóriában
Találatok száma: 40
Találatok száma: 40

 

Miért érdemes power bank-et vásárolni?
Telefonjaink és tableteink nélkül már elképzelhetetlenek a mindennapok, ugyanakkor hiába növelik folyamatosan az akkumulátorok üzemidejét a gyártók, előfordulhat, hogy nem várt pillanatokban lemerül készülékünk, amikor nagyon nagy szükségünk lenne rá. Ezekre az esetekre készülhetünk fel egy power bank, más néven külső akkumulátor vagy vésztöltő vásárlásával.

A vésztöltőket készülékeinkhez hasonlóan fel kell tölteni, majd magunkat vihetjük bárhová, és menet közben tölthetjük velük készülékeinket. A kisebb modellekkel egy, nagyobb modellekkel több készüléket is egyszerre. USB és mini USB kimenettel is rendelkeznek. Ennek köszönhetően telefonok, tabletek, notebookok, okosórák és fényképezőgépek is tölthetök vele.


Milyen számokra figyeljünk?
Az akkumulátorok kapacitásának mértékegysége a mAh (milliAmperóra). A power bank kapacitásának meg kell haladnia az akkumulátor kapacitását, hogy teljesen fel tudja tölteni, de még jobb, ha annak többszöröse. Ha tehát az eszközünk akkumulátora 1500mAh-ás, nem árt legalább 3000, de inkább 5000mAh power bank-et választani hozzá. Fontos továbbá, hogy a töltésre használt power bank kimeneti feszültsége ne legyen alacsonyabb, mint a töltött eszközé, különben töltés helyett egyszerűen lemerítjük az akkut. A feszültséget a V jelöli.


Milyen típusok vannak?
Két típusú power bank-et különböztetünk meg. Az olcsóbb, de robusztusabb úgynevezett „18650”-eset, és a drágább de kényelmesebb lítiumost.
A 18650-es nagyobb, nehezebb, gyorsabban melegszik, ugyanakkor ellátja a funkcióit és árban is kedvezőbb. A lítiumosok könnyebbek, nem melegszenek annyira, megbízhatóbban és praktikusabbak. Ugyan akkor ezekhez a power bank-ekhez rendszerint magasabb ár társul.JótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen