header másolat.jpg

A Robert Thomas Metall-und Elektrowerke GmbH – egy 1900-ban alapított német családi vállalkozás, amely jelenleg is Németországban, Neunkirchenben működik. Itt található a termékfejlesztés, a gyár, a tesztlabor, a központi raktár és a szervízközpont is. A készülékek tervezése, gyártása, ellenőrzése itt történik, innen látják el a világ számos országában az értékesítő partnereket készülékekkel, alkatrészekkel.

Főbb termékei: vízszűrős porszívók, takarítógépek, száraz-nedves porszívók, centrifugák.

Magyarországon 1992-óta van jelen a márka.

A készülékeken büszkén hirdetik: „Made in Germany”.

Aqua Plus.jpg

A legjobb megoldás kisállattartóknak és családosoknak! Az állatszőröket és a sárdarabokat most már nem kell fáradságos munkával összeporszívózni, mert a Pet & Family mindent tökéletesen megold.

nagy kapacitású takarítógép.jpg

A takarítógép, amely évek óta bizonyít! Ha a szőnyeg, a parketta, a garázs vagy a műhely padlója alaposabb takarítást igényel, a Thomas nagy kapacitású takarítógépe a megoldás!

Cycloon Hybrid.jpg

Világújdonság a Thomas-tól, amely rengeteg előnyt kínál az állattartóknak. A portartályos porszívózás és a levegőfrissítés kombinálása: kényelmes, higiénikus takarítás, tökéletes szűréssel.

Perfect Air.jpg

Egy nagyszerű készülék Thomas-tól, amely hosszú távú megoldást kínál az allergiában szenvedőknek. A porszívózás és a levegőfrissítés kombinálása: kényelmes, higiénikus takarítás, tökéletes szűréssel.

Porszívó tartozékok.jpg


Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


Személyes átvételOrszágszerte 69 Euronics szaküzletben


HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen