Tefal
Tefal FV9867E0 Ultimate Pure gőzölős vasaló
  • Cikkszám: 262853
Tefal

Tefal FV9867E0 Ultimate Pure gőzölős vasaló

  • Cikkszám: 262853
49 989 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
499 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
3 000 W
Öntisztítás
Igen
Gőznyomás
60 g/perc
Maximális gőzlövet
260 g/perc
Víztartály kapacitása
350 ml
Gőzölős
Igen
Vízkőmentesítés
Igen

A Tefal Ultimate Pure gőzölős vasaló a nagy gőzteljesítményhez egyedülálló vízkőrészecske szűrő párosul, amely garanciát nyújt a tökéletes és hatékony vasalásra. A teljesen új vízkőrészecske szűrő technológia megakadályozza lerakódások és foltok képződését a vasalt ruhákon. A folyamatos, 60 g/perc mértékű gőzkibocsátás maximális hatékonyságot biztosít és a különösen nagy, 260 g/perc gőzlöket még a legmakacsabb gyűrődések esetén is könnyű vasalást biztosít.

Részletes ismertető

A Tefal Ultimate Pure gőzölős vasaló kiváló gőzerőt és hatékony vasalást biztosít. A ruhaápolásnál olyan nélkülözhetetlen segítőtárssá válik, amely a tökéletes eredmények garanciája.

A gőz a vízkőgyűjtő rendszer teljesen új szűrőrendszerén halad át, amely összegyűjti a vízkőrészecskéket, megakadályozva ezzel lerakódások vagy foltok képződését a vasalt ruhán. Ennek köszönhetően gondtalan vasalást és kiváló eredményeket biztosít.

A 3000W-os teljesítmény gyors felmelegedést, a folyamatos, akár 60 g/perc gőzkimenet pedig rendkívül hatékony vasalást biztosít.

Az erős 260 g/perc gőzlöketnek köszönhetően pedig még a legmakacsabb gyűrődések is könnyen kivasalhatók.

A vasaló a karbantartást nem igénylő, rendkívül jó siklást biztosító, Durilium AirGlide Autoclean vasalótalppal és továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik a legnagyobb praktikusság és hosszantartó teljesítmény érdekében.

A Tefal Ultimate Pure vasaló ProtecStyle vasalótalp-toldóelemmel is felszerelt a finom szövetek vasalása érdekében.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés