Zelmer
Zelmer ZIR1505 Gőzölős vasaló
 • Cikkszám: 282513
Zelmer

Zelmer ZIR1505 Gőzölős vasaló

 • Cikkszám: 282513
14 399 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
143 Pont
 • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Vasalótalp anyaga
Kerámia
Teljesítmény
2 400 W
Függőleges gőzőlés
Igen
Gőznyomás
30 g/perc
Maximális gőzlövet
120 g/perc
Víztartály kapacitása
240 ml
Gőzölős
Igen

A Zelmer gőzölős vasalókon számos vasalási mód közül választhat a szövet kímélése érdekében, így tökéletesen alkalmazkodnak a vasalandó ruha anyagához. Száraz vasalás, gőzlöket, folyamatos gőz vagy vízpermet funkció, mind rendelkezésre áll a tökéletes simaság érdekében. A 2400W teljesítmény lehetővé teszi 30 g/perc állandó gőz vagy 120 g/perc gőzlöket kibocsátását, így a vasalás gyorsabb és tökéletesebb lesz.

Részletes ismertető

Automatikus kikapcsolás funkció

A mindennapi rohanásban előfordulhat, hogy elfelejtünk dolgokat. Az automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően elkerülhetők a ki nem kapcsolt vasaló által okozott problémák. Ha a Zelmer vasalóval abbahagyja a vasalást és hosszabb ideig nem kezdi el újra használni, a készülék automatikusan kikapcsol. Hasznos és biztonságos megoldás.

 

Jelzőfény

Néha nehéz felismerni, hogy a vasaló még mindig üzemmeleg vagy már lehűlt, ezért rendelkezik a Zelmer vasaló egy jelzőlámpával. A jelzőfény megmutatja, ha a vasaló már üzemmeleg és használható vagy ha lehűlt.

 

Állandó gőz

Különböző szövetek különböző hőmérsékleten és különböző gőzmennyiséggel kezelhetők optimálisan. Ezért a Zelmer ZIR1505 vasalón az állandó gőz mennyisége tág határok között 0-30 g/perc mennyiség között szabályozható.

 

Gőzlöket

Gyors és biztonságos funkció a tökéletesen vasalt és felfrissített ruhák eléréséhez. A nagynyomású vízgőz mélyen behatol a szövetszálak közé, fellazítja azokat és kiegyenesíti a gyűrődéseket. A ruhák így tökéletesen simák és friss illatúak lesznek.

Gőzlöket függőleges helyzetben

A függönyök, hosszú kabátok és ruhák vasalása általában nagy kihívás. Ennek megkönnyítése érdekében rendelkezik a Zelmer vasaló függőleges helyzetben is használható gőzlöket funkcióval. Ezzel a függönyöket és ruhákat felfüggesztve is vasalhatja, kb 10-12cm távolságra tartva a vasalót a szövettől. Kényelmes és hatékony módszer.

 

Csepegésgátló rendszer

Találkozott már azzal a jelenséggel, amikor száraz ruhát vasal és nedves foltok jelennek meg rajta? A Zelmer vasalóval ez nem fordulhat elő. Csepegésgátló rendszerének köszönhetően megakadályozza, hogy a víz kifolyjon a vasalóból még alacsony hőmérsékleten is.

 

Három fázisú vízkőmentesítő rendszer

A vasaló akkor működik a leghatékonyabban, ha tiszta. A Zelmer vasalókban ezért alkalmazzuk a 3 fázisú vízkőmentesítő rendszert, ami nagymértékben csökkenti a vízkőlerakódásokat a vasaló belsejében. Ennek köszönhetően a vízkő sokkal lassabban rakódik le, így könnyebb a készülék tisztántartása és ritkábban van szükség vízkőmentesítésre. A vasalás hosszú ideig gondtalan és hatékony marad.

Automatikus tisztítás

A Zelmer vasalók automatikus tisztítórendszere segítségével a vízkőlerakódások tisztítása gyors és egyszerű. A speciális gőzfejlesztő segítségével könnyen és hatékonyan eltávolítható a gőzcsatornákban felhalmozódott vízkő. Ezzel megnöveli vasalója hatékonyságát és élettartamát, valamint csökkenti az energiafelhasználását.

 

Kerámia talp

A kerámia a legnépszerűbb talp típus. Ennek oka a kerámia keménységének köszönhető nagy ellenállása a különböző karcolásokkal szemben (pl. gomb, zippzár, patent). A kerámia talp jó hőátadással rendelkezik és sima felületének köszönhetően könnyedén csúszik a szöveten, ami kényelmesebb használatot biztosít.

 

Főbb jellemzők:

 • 2400W teljesítmény
 • Max gőzlöket 120 g/perc
 • 0-30 g/perc állandó gőz
 • Szabályozható gőzmennyiség
 • Állandó, egyenletes gőzadagolás vízszintesen és függőlegesen
 • 240ml víztartály kapacitás
 • Hőmérséklet szabályozás
 • Kerámia talp
 • Csepegésgátló funkció
 • Száraz vasalás
 • 3 fázisú vízkőmentesítő rendszer
 • Automatikus tisztítás
 • Automatikus kikapcsolás
 • 1,8m kábelhossz

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés