TENDA
Tenda AC8 AC1200 Dual-band Gigabit Wireless Router
  • Cikkszám: 242432
TENDA

Tenda AC8 AC1200 Dual-band Gigabit Wireless Router

  • Cikkszám: 242432
14 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
149 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Wifi Szabvány
N/wifi4
WiFi sebessége
1167 Mbit/s
LAN portok száma
3 port
Működési frekvencia
2.4 GHz/5 GHz
WPA2
Igen

Az AC8 egy kétsávos gigabites vezeték nélküli router. Gigabites portokkal felszerelve akár 1000 Mbps sávszélesség elérését is támogatja. A kettős sáv 1167 Mbps frekvenciát biztosít, teljes mértékben kihasználja a gigabites szálat. A router 28nm-es 1 GHz-es CPU-val van felszerelve a jobb teljesítmény érdekében. Az integrált kétsávos technológia a 2,4 GHz-et és az 5 GHz-et egy Wi-Fi név alatt egyesíti; Az 5 GHz-es frekvenciasáv prioritást élvez, és dinamikus optimalizáló rendszerünk automatikusan gyorsabb jelfrekvenciát oszt ki Önnek. Új tervezésű 6 dBi-es antennák, megfelelnek a kis- és közepes háztartások lefedettségi követelményeinek.

Részletes ismertető

AC1200 kétsávos gigabites vezeték nélküli router

Teljes gigabites portokkal tervezték, támogatja az 1000 Mbps sávszélesség elérését, és kétsávos 1167 Mbps hozzáférést biztosít, teljes mértékben kihasználva a gigabites szálat.

Gigabites CPU

Realtek 1 GHz-es Core CPU-val, 28 nm-es kivitelezéssel. Tökéletesen kezel minden adatfolyamot és zökkenőmentes internetélményt biztosít.

Intelligens forgalmi prioritás

Az integrált kétsávos technológia a 2,4 GHz-et és az 5 GHz-et egy Wi-Fi név alatt egyesíti; az 5 GHz-es frekvenciasáv prioritást élvez, és dinamikus optimalizáló rendszerünk automatikusan a gyorsabb jelfrekvenciát osztja ki Önnek.

4 * 6dBi külső kétsávos antennák, akár 90 négyzetmétert fednek le

A 4*6dBi-es külső kétsávos antennákkal, valamint a Beamforming jelkövetési technológiával kombinálva a Wi-Fi jelet egy nyalábban aggregálják, közvetlenül a felhasználó eszköze felé, így biztosítva a legjobb élményt.

Szerezzen internet-hozzáférést további telepítés nélkül

Az új útválasztási beállítások telepítése bonyolult? Az AC8 a legújabb fiókjelszó-migrációs funkcióval van felszerelve, csak csatlakoztassa a régi útválasztó WAN-portját az AC8 LAN-portjához, és automatikusan másolja a szélessávú fiók jelszavát, amikor be van kapcsolva, kiküszöbölve a telepítési beállításokkal kapcsolatos problémákat.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés