Microsoft
Xbox Elite Series 2 - Core kontroller, fekete-fehér (MIC 4IK-00002)
  • Cikkszám: 274812
Microsoft

Xbox Elite Series 2 - Core kontroller, fekete-fehér (MIC 4IK-00002)

  • Cikkszám: 274812
Szín
Fekete
Fehér/fekete
Piros/fekete
Kék/fekete
49 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
499 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Szín
Szín
Fehér
Adatátvitel
Vezeték nélküli

Játssz úgy, mint a profik!

Épp azokat az összetevőket tartalmazza, amelyekre a mai versenyekben részt vevő játékosoknak szüksége van a legjobb játékteljesítményhez.

Részletes ismertető

Teljesítményre tervezve

Javítsd célzási készségedet az új, állítható feszességű karokkal, tüzelj még gyorsabban a rövidebb, érzékeny ravaszzárakkal.

Számodra optimalizálva

Élvezd a korlátlan testreszabás által nyújtott lehetőségeket az Xbox Accessories alkalmazásban

Az Xbox Elite Series 2 – Core vezeték nélküli kontroller (fehér) alulnézete, a mellékelt USB-C-kábellel, amely az USB-porthoz csatlakozik.

A hosszabb játékidőre tervezve

Maradj játékban az akár 40 órás üzemidejű tölthető akkumulátorral, valamint az olyan kívánt összetevőket.

Eszközök közötti váltás

Használd az Xboxot a vezeték nélkül, Bluetooth-kapcsolaton keresztül vagy a csomagban található USB-C-kábellel, hogy játszhass Xbox Series X|S vagy Xbox One konzolon, Windows rendszerű számítógépen és mobilon.

Műszaki adatok

Rendszerkövetelmények

A használathoz Xbox rendszer vagy Windows 7 vagy újabb operációs rendszert futtató számítógép szükséges. Windows 10/11: Bluetooth, a mellékelt USB-kábel vagy vezeték nélküli Xbox-adapter szükséges (külön vásárolható meg). Windows 7 vagy 8.1: a mellékelt USB-kábel szükséges; egyes funkciók nem támogatottak. Az illesztőprogramok az xbox.com/xboxone/PC-controller webhelyről tölthetők le.

Az Xbox Accessories alkalmazás követelményei

Xbox One konzolon és Windows 10-es/11-es számítógépeken érhető el.

Hang

3,5 mm-es sztereó headset-csatlakozóval rendelkezik. Kompatibilis az Xbox One sztereó headset-adapterrel és minden más, a Microsoft által gyártott Xbox-kontrollertartozékkal.

Érintéses visszacsatolás

Rezgő ravaszokkal és rezgőmotorokkal rendelkezik. A motorok vezérlése az alkalmazásban állítható be.

Tömeg

345g (+/- 15 g) a csatlakoztatott 4 lapos karral, a fazettás I-választóval és a normál hüvelykujjkarokkal együtt.

Csatlakoztathatóság

Csatlakozz Xbox konzolokhoz vezeték nélküli Xboxszal, illetve a mellékelt 9'-es USB-C-kábellel. Csatlakozz windowsos számítógépekhez, táblagépekhez, valamint Android- és iOS-eszközökhöz a mellékelt 274 cm-es USB-C-kábellel vagy Bluetooth-funkcióval. Csatlakozz a Windows 7-es vagy 8.1-es PC-khez a mellékelt 9'-es USB-C-kábellel; egyes funkciók nem támogatottak.

Hüvelykujjkarok vezérlése

Használd a mellékelt hüvelykujjkar-beállító eszközt a hüvelykujjkarok feszességének manuális módosításához, ahol három különböző feszességbeállítás közül választhatsz. Állítsd be a hüvelykujjkarok érzékenységi görbéjét az Xbox Accessories alkalmazásban, vagy cseréld fel a hüvelykujjkarok működését a jobb és bal karok között.

Akkumulátor

Beépített tölthető akkumulátor töltésenként akár 40 órás üzemidővel. Az akkumulátoros üzemidő a használat jellegétől függően változhat.

Hozzárendelhető gombok

A, B, X és Y; I-választó fel, le, balra és jobbra; bal és jobb ütközők; bal és jobb ravasz; bal és jobb karok lenyomása; 4 lapos kar.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés