Baba,mama - 1.oldal 165 termék Szűrés

 • Invio BW Single étel melegítő
  -1 500 Ft
  5 (1  értékelés)
  13 499 Ft 14 999 Ft
 • öblkonc Sensitive Pure 6x1700ml
  -3 095 Ft
  5 (4  értékelés)
  9 490 Ft 12 585 Ft
 • Digitális babamonitor. 2.0 LCD kijelző
  -2 860 Ft
  5 (1  értékelés)
  25 739 Ft 28 599 Ft
 • Pampers nadrágpelenka Prem MB S3 144
  -6 300 Ft
  5 (1  értékelés)
  14 699 Ft 20 999 Ft
 • Coccolino Sensitive Öblítő ( SENPUR6X1.8L )
  -1 539 Ft
  5 (1  értékelés)
  12 451 Ft 13 990 Ft
 • Inhalátor két különböző maszkkal
  -1 400 Ft
  5 (2  értékelés)
  12 599 Ft 13 999 Ft
 • NannyCam V24 videó bébiőr
  -3 630 Ft
  2 (1  értékelés)
  29 369 Ft 32 999 Ft
 • Vezeték Nélküli Bébiőr. Kék
  -7 150 Ft
  57 849 Ft 64 999 Ft

Érdemes időben vásárolni: kiugró a kereslet a babafigyelő eszközök iránt

Nem árt a megszokottnál korábban elkezdeni gondolkodni az elektronikus babaeszközök beszerzésén az Euronics Műszaki Áruházlánc szerint. A babafigyelő eszközök iránti kiugró kereslethez a gyártás és szállítás világszintű lassulása társul, ami ugyan jelenleg még nem okoz készlethiányt, de a baba megérkezésekor már akár ilyen kellemetlenségekbe is belefuthatunk.

Az Euronics szakértői felhívják a figyelmet, hogy bár egyelőre nem érezhető a baba-mama termékkategóriát érintő készlethiány, azonban a gyártás általános és világszintű lelassulása, valamint a szállítmányozás és az ellátási láncok akadozása miatt nem kizárt, hogy a közeljövőben készlethiány alakul majd ki e téren is. Éppen ezért nem árt a megszokottnál valamivel hosszabb távon gondolkodni a szükséges eszközök beszerzésén. A legkeresettebb terméket érdemes mielőbb megvásárolni – akár ajándék gyanánt is – még akkor is, ha az eszközre csak hónapok múlva lesz szükség.

Az üzletlánc tapasztalatai szerint a baba biztonságát és a szülők nyugalmát biztosító eszközök a legnépszerűbbek jelenleg. „Nagy keresletet tapasztalunk a bébiőrök és a babamonitorok iránt. Ezekből kaphatóak kizárólag hangot közvetítő berendezések, amelyekkel a szülők a lakás egy távolabbi pontjáról, vagy akár a kertből is figyelemmel kísérhetik a csecsemő alvását, de elérhetőek már kamerával ellátott verziók is. Egy ilyen eszköz beszerzésével a felnőttek szabadon mozoghatnak a házban mindennapi teendőiket ellátva, miközben biztonságban tudhatják gyermeküket. A Kétirányú beszéd funkciónak köszönhetően a szülők folyamatosan kapcsolatban lehetnek a babával – így nem csupán ellenőrizhetik a jóllétét, de hangjukkal megnyugtathatják, vagy távolról altatódalt kapcsolhatnak be neki. Bizonyos élethelyzetekben igen nagy segítséget nyújthat ez a találmány” 

„A hazai fogyasztók előszeretettel élnek az online vásárlás lehetőségével a baba-mama termékek esetén is, hiszen az újdonsült szülőknek számottevő könnyebbséget jelent, ha házhoz tudják rendelni a szükséges eszközöket” – magyarázza a vásárlói trendeket az Euronics baba-mama beszerzője. „Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy egyelőre csak online értékesítjük a kategóriát. A megrendelt termékek országszerte 64 üzletbe szállíthatóak ki személyes átvételre, de emellett természetesen egészen a vásárló otthonáig is elvihetőek” – teszi hozzá a szakértő.

Az Euronics webshopjában 2021 óta kaphatók baba-mama eszközök és kiegészítők. A műszaki áruház webshopjában jelenleg közel 600 féle termék – többek között a Philips Avent, Neno, Truelife, EsperanzaLovela Baby, Twistshake, Pampers márkák - érhető el a baba-mama termékkategórián belül a gyerek és baba mérlegek, inhalátorok, cumik, cumisüvegek, mellszívók, babaőrzők, videós bébiőr elektronikai cikkektől kezdve egészen a pelenkák és nedves törlőkendők kínálatáig. A termékkínálat bővítésével pedig elérhetőek lesznek még a különböző autós hordozó, babaágyak, kenguruk és babakocsik, valamint a baba tápláláshoz kapcsolódó bébitápszerek is.

Utoljára megtekintett termékeid

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés