Mire való a borhűtő?

Minden borrajongó tudja, hogy a borfogyasztás élményében a hőmérséklet óriási szerepet játszik.
Ráadásúl a vörös és a fehérbor, valamint a pezsgő tárolásakor különböző hőmérséklet az ideális. Ebből következik, hogy egy hagyományos hűtő nem képes megugrani azt akihívást, amit egy elegáns és praktikus borhűtő igen, hogyha borok professzionális hűtéséről és tárolásáról van szó.

Esztétika és praktikum

A mai borhűtők nem csak funkcióikban, de megjelenésükben is igazodnak a magas elvárásokhoz. Halk működésük pedig lehetővé teszi, hogy ne csak a konyhában, de nappalinkban, irodánkban, vagy más helyíségben is elhelyezhessük anélkül, hogy megzavarná nyugalmunkat.
Légy kreatív!

A beépíthető borhűtők
nagy teret engednek a kreativításnak.
Építsd be konyhaszigetbe, tervezz kettőt egymás mellé, vagy helyezd el az étkezőszekrényben és nyűgözd le vacsoravendégeidet!
Méretben is igazodik igényeidhez

A 8-10 palackos hűtőtől a többszáz palackosig vásárolhatsz készülékeket. Lehetsz nagy borfogyasztó, vagy alkalmi borkóstolók házigazdája, biztosan megtalálod a neked megfelelő méretet a rendkívül széles borhűtő kínálatból.
Forgalmazott márkáink
Dunavox
Elegáns megjelenés, minőségi anyagok, professzionális tervezés és a legkorszerűbb technológia jellemzi a Dunavox szabadonálló termékcsaládot.

Guzzanti
Hotelekben, éttermekben, irodákban is kiválóan használható bürhűtői a világitásnak köszönhetően este is könnyen használhatóak.

Candy
Praktikus és letisztul szabadonálló borhűtői A és B energiaosztállyal a megfelelő hőmérsékletet biztosítják palackjaidnak.


Bankkártyás fizetés

Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben

Személyes átvétel

Személyes átvételOrszágszerte 65 Euronics szaküzletben

Hitellehetőségek

HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen