Borhűtő
Mire való a borhűtő?

Minden borrajongó tudja, hogy a borfogyasztás élményében a hőmérséklet óriási szerepet játszik. Ráadásúl a vörös és a fehérbor, valamint a pezsgő tárolásakor különböző hőmérséklet az ideális. Ebből következik, hogy egy hagyományos hűtő nem képes megugrani azt akihívást, amit egy elegáns és praktikus borhűtő igen, hogyha borok professzionális hűtéséről és tárolásáról van szó.
Esztétika és praktikum Esztétika és praktikum

A mai borhűtők nem csak funkcióikban, de megjelenésükben is igazodnak a magas elvárásokhoz. Halk működésük pedig lehetővé teszi, hogy ne csak a konyhában, de nappalinkban, irodánkban, vagy más helyíségben is elhelyezhessük anélkül, hogy megzavarná nyugalmunkat.
Esztétika és praktikum Légy kreatív!

A beépíthető borhűtők nagy teret engednek a kreativításnak. Építsd be konyhaszigetbe, tervezz kettőt egymás mellé, vagy helyezd el az étkezőszekrényben és nyűgözd le vacsoravendégeidet!
Esztétika és praktikum
Esztétika és praktikum Méretben is igazodik igényeidhez

A 8-10 palackos hűtőtől a többszáz palackosig vásárolhatsz készülékeket. Lehetsz nagy borfogyasztó, vagy alkalmi borkóstolók házigazdája, biztosan megtalálod a neked megfelelő méretet a rendkívül széles borhűtő kínálatból.
Olvasd el blogcikkünket, amiben segítünk, hogy milyen szempontok alapján válaszd ki új borhűtődet!

Megnézem
Forgalmazott márkáink
Dunavox

Elegáns megjelenés, minőségi anyagok, professzionális tervezés és a legkorszerűbb technológia jellemzi a Dunavox szabadonálló termékcsaládot.

Megnézem
Guzzanti

Hotelekben, éttermekben, irodákban is kiválóan használható bürhűtői a világitásnak köszönhetően este is könnyen használhatóak.

Megnézem
Candy

Praktikus és letisztul szabadonálló borhűtői A és B energiaosztállyal a megfelelő hőmérsékletet biztosítják palackjaidnak.

Megnézem
Borhűtők


JótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen