Kisebb zaj, jobb összpontosítás

Koncentráljon a munkájára zavaró zajok nélkül. A Logitech saját SilentTouch technológiája több mint 90%-kal csökkenti a kattintás hangját, miközben biztosítja az egér legjobb teljesítményét. Ez azt jelenti, hogy érez minden egyes kattintást, de gyakorlatilag semmit sem hall.

Kényelmes forma, kis méretű kialakítás

A kéz természetes vonalát követő, kényelmes, ívelt kialakítással hosszabb időt át hatékony maradhat. A kis méretű és vezeték nélküli egér könnyedén elfér a laptopjával egy táskában – így akárhol dolgozik, mindenhová magával viheti. Az M220 egeret úgy terveztük, hogy egyformán kényelmes legyen a bal- és a jobbkezes felhasználóknak is.

Egyszerű navigálás, pontos vezérlés

Az irányított soronkénti görgetési funkciónak köszönhetően egyszerűbben navigálhat. Nincs több bosszantó, kimaradt kattintás – az optikai érzékelő lehetővé teszi, hogy bármilyen felületen nyomon kövesse az egyenletes és pontos kurzormozgatást.

A megbízható minőség

Az egér ugyanazon magas minőségi követelmények használatával készült, amelyeknek köszönhetően a Logitech az egerek és billentyűzetek terén globális vezető szerepre tett. A tartós és megbízható M220 szintén működik akár 18 hónapig az elemek cseréje nélkül, a bekapcsológombnak és az automatikusan alvó állapotba lépő energiakímélő üzemmódnak köszönhetően.

Plug & Play

Az M220 kompatibilis a Windows®, a macOS, a Chrome OS™ és a Linux® rendszerrel, és azonnal használható, amint az USB-vevőegységet a számítógéphez vagy laptophoz csatlakoztatja. A vevőegység szintén erős, megbízható kapcsolatot nyújt akár 10 méteres távolságban is.

Megnövelt hatékonyság

A laptopját az M220 egérrel kiegészítve hatékonyabb lehet. Egy nemrég végzett tanulmány szerint 50%-kal hatékonyabbak voltak azok a laptophasználók, akik az érintőpad helyett ezt az egeret választották, és 30%-kal gyorsabban dolgoztak.

  • Egér típusa: Optikai
  • Vezeték nélküli: Igen
  • Csatlakozás: USB vevőegység
  • Gombok száma: 3db
  • Egérérzékenység: 1000DPI

Kérdezz a termékről

Vásárlói értékelések a termékrõlJótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen