Asus
Asus RT-AX53U Router, Wi-Fi 6
  • Cikkszám: 259621
Asus

Asus RT-AX53U Router, Wi-Fi 6

  • Cikkszám: 259621
21 999 Ft / db
24 999 Ft / db helyett
-3 000 Ft kedvezmény
Ne maradj le a legjobb árakról!
219 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Wifi Szabvány
AX/wifi6
LAN sebesség
10/100/1000 Mbit/s
WiFi sebessége
1800 Mbit/s
Wifi sebessége
1 800 mbit/sec
LAN portok száma
3 port
LAN portok száma
3 db
USB csatlakozó
Igen
Működési frekvencia
2.4 GHz/5 GHz
WPA2
Igen
Egyéb tulajdonságok
Ai Mesh
AX/wifi6
Wifi Szabvány
10/100/1000 Mbit/s
LAN sebesség
1800 Mbit/s
WiFi sebessége
1 800 mbit/sec
Wifi sebessége
3 port
LAN portok száma
3 db
LAN portok száma

Az AX1800 kétsávos WiFi 6 (802.11ax) router támogatja a MU-MIMO és az OFDMA technológia használatát és tartalmazza a Trend Micro™ rendszerére épülő AiProtection Classic hálózati biztonsági szolgáltatást, kompatibilis az ASUS AiMesh WiFi rendszerekkel

  • Új generációs WiFi szabvány – A WiFi 6(802.11ax) szabvány a jobb hatékonyság és a nagyobb átviteli kapacitás eléréséhez támogatja a MU-MIMO és az OFDMA technológiát.
  • Kapcsolódj a saját igényeid szerint – A routerrel egy 3G-s/4G-s mobilnetes eszköz jele is megosztható, ha az eszközt az USB-csatlakozóba dugod.
  • Ultragyors WiFi – az RT-AX53U az 1024-QAM támogatásával hatalmasat gyorsít a vezeték nélküli kapcsolatokon. Az összesített hálózati sebesség kb. 1800 Mbps lesz — 574 Mbps a 2,4 GHz-es sávon és 1201 Mbps on az 5 GHz-esen.
  • Nagyobb kapacitás és hatékonyság – a MU-MIMO mellett az OFDMA technológiát is támogatja a hatékony csatornakiosztás eléréséhez, több eszköz egyidejű kommunikációjának biztosításához.
  • 4 gigabites csatlakozó – Egy Gigabit WAN és három Gigabit LAN csatlakozó, tízszer gyorsabb, mint a 100–Base T Ethernet.
  • Az otthoni hálózat védelme – teljes élettartamra ingyenes AiProtection a Trend Micro™ rendszerével, az internetes fenyegetések blokkolása az összes csatlakoztatott okoseszközön

Részletes ismertető

Készítsd fel az otthonodat a WiFi 6 (802.11ax) érkezésére

A hálózatra csatlakozó személyes és IoT eszközök egyre nagyobb száma olyan sűrűséget eredményezett, ami a jelenlegi WiFi szabvány határait feszegeti. A legfrissebb WiFi 6 (802.11ax) szabvány jövőálló technológiákat, hatékonyabb hálózatkezelést, magasabb WiFi sebességeket, jobb lefedettséget és hosszabb akkumulátoros üzemidőt ígér a csatlakoztatott eszközök számára -- mindez érezhetően javítja a hálózat felhasználói élményét.

*A 802.11ax (WiFi 6) szabvány előnyeinek kihasználásához a technológiával kompatibilis eszközökre van szükség.

Következő generációs Wi-Fi sebesség

Az RT-AX53U egy 2x2-es, kétsávos WiFi router, amely 80 MHz-es sávszélességgel és 1024-QAM modulációval jelentősen gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatokat tud nyújtani. Összesített, körülbelül 1800 Mbps hálózati sebességével – 574 Mbps a 2,4 GHz-es sávon és 1201 Mbps az 5 GHz-esen – az RT-AX53U másfélszer gyorsabb, mint a kétsávos 802.11ac 2x2 routerek.

Sokeszközös háztartásokhoz tervezve

Az OFDMA és a MU-MIMO technológia forradalmi kombinációjával a 802.11ax a sűrű forgalmú területeken négyszer nagyobb hálózati kapacitást és hatékonyságot tud nyújtani. A korábbi generációs, 802.11ac WiFi egy hálózati csatornán egyszerre csak egy eszközt tudott kezelni, ezért nem hatékonyan használta ki a rendelkezésre álló sávszélességet. A WiFi 6 (802.11ax) szabvány OFDMA támogatása minden csatornát kisebb részcsatornákra oszt, ezzel össze tudja fogni és egyszerre továbbítja több eszköz jelét. Az eredmény alacsonyabb késleltetés, simább, válaszkészebb WiFi használat.

Az otthoni hálózat védelme

Az RT-AX53U-ba az ASUS AiProtectiont is beépítettük. Ez egy kereskedelmi kategóriás hálózati biztonsági szolgáltatás, amelynek alapját a Trend Micro™ Smart Home Network adja. Az AiProtection-nel minden csatlakoztatott eszköz védett, még akkor is, ha ezeken nincs saját vírusvédelem — mint például az IoT-eszközökön. Az AiProtection még azelőtt megfogja a szokásos internetes támadásokat, mielőtt azok elérnék a hálózatot, illetve ha a hálózaton fertőzött gépet észlel, akkor azonnal kizárja azt, megakadályozva, hogy az bármilyen személyes információt küldhessen a rosszindulatú kiszolgálóknak.

Nagy teljesítményű, teljes otthont lefedő Wi-Fi-rendszer. Pont úgy, ahogy szeretnéd.

A RT-AX53U a legtöbb esetben zavartalan, megbízható WiFi-kapcsolatot nyújt a lakás minden pontján. A lefedettséget azonban sok dolog befolyásolhatja: a helyiségek alaprajza, a felhasznált építőanyagok, de akár még a bútorok is. Az ASUS AiMesh egy innovatív új routerfunkció, amely megszünteti a problémákat: több ASUS router összekötésével egy teljes lakást lefedő WiFi-hálózat hozható létre. Az AiMesh nagy teljesítményű, rugalmas és többféle ASUS routermodellt is kezelni tud – vagyis védi a befektetésedet. Az AiMesh időt takarít meg a vezérlésnél és zavartalan átjárást biztosít a hálózat különböző részei között. Az AiMesh olyan Wi-Fi, amelyre támaszkodhatsz – mindig, minden eszközöddel!

Csatlakoztatási lehetőségek

Az RT-AX53U egy Gigabit WAN csatlakozóval, három Gigabit LAN csatlakozóval és egy USB 2.0 csatlakozóval rendelkezik. Az okostévé, a játékkonzolok, a NAS tárolók, a tartalék netkapcsolat és egy csomó más mostantól mind saját dedikált csatlakozót kaphat, megbízható digitális otthoni elosztóközponttá változtatva ezzel az RT-AX536U-t.

Robusztus felügyeleti lehetőségek és optimalizálás az ASUSWRT-vel

Az ASUSWRT kezelőfelületén egyetlen helyen állíthatók be, figyelhetők és szabályozhatók a hálózati alkalmazások. Gyors beállítási idejével, többszörös eszközfelderítési képességével és rugalmas konfigurációs lehetőségeivel az ASUSWRT segít a lehető legtöbbet kihozni a hálózat teljesítményéből.

*A tényleges adatátviteli teljesítmény és a WiFi-lefedettség a hálózati és a környezeti tényezőktől (pl. a hálózati forgalom mértéke, az épület anyaga és felépítése, a hálózat terheltsége) függően változik, ami alacsonyabb adatátviteli sebességet és kisebb lefedettséget eredményezhet.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés