Asus
Asus TUF Gaming AX3000 V2 WiFi 6 Gaming Router
  • Cikkszám: 274510
Asus

Asus TUF Gaming AX3000 V2 WiFi 6 Gaming Router

  • Cikkszám: 274510
35 999 Ft / db
45 999 Ft / db helyett

Placeholder Placeholder
A fenti példa tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A végleges hitelkonstrukciót a termékek kiválasztása után a kosár oldalon a fizetési módok között, előzetes igényfelmérés és tájékoztatás után tudod kiválasztani. A Vöröskő Kft. EN-I-1017/2011.(EN-I-821/2010.) számú engedély alapján pénzpiaci szolgáltatás közvetítésével foglalkozó többes ügynök, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján végzi
-10 000 Ft kedvezmény
Ne maradj le a legjobb árakról!
359 Pont
  • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Wifi Szabvány
AX/wifi6
LAN sebesség
10/100/1000 Mbit/s
WiFi sebessége
2976 Mbit/s
Wifi sebessége
2 976 mbit/sec
LAN portok száma
4 port
LAN portok száma
4 db
Mesh router
Igen
USB csatlakozó
Igen
Működési frekvencia
2.4 GHz/5 GHz
WPA2
Igen
WPS
Igen
VPN
Igen
Egyéb tulajdonságok
Ai Mesh
Tovább olvasom
AX/wifi6
Wifi Szabvány
10/100/1000 Mbit/s
LAN sebesség
2976 Mbit/s
WiFi sebessége
2 976 mbit/sec
Wifi sebessége
4 port
LAN portok száma
4 db
LAN portok száma

A TUF Gaming AX3000 úgy készült, hogy stabil és gyors vezeték nélküli és vezetékes kapcsolatot nyújtson még akkor is, ha a környezetben sok eszköz működik egyszerre. Egy olyan routerről van szó, amely az összes eszköznek hasznára válik: a laptopok, okostelefonok és játékkonzolok ugyanúgy jobban működnek vele, mint a lakás összes IoT eszköze.

Részletes ismertető

4x-es kapacitás. 2x-es sebesség.

A WiFi 6 nem csak nagyobb vezeték nélküli sebességet tud nyújtani az OFDMA, a terület-újrahasznosítási (BSS színezési) és MU-MIMO technológiákkal, de a hálózat hatékonyságát is javítja, ezért minden eszköz megkapja a maga részét a WiFi sávszélességből. Tökéletes megoldás az olyan zsúfolt hálózati szituációkra, ahol sok különféle WiFi eszköz működik egyszerre (pl. laptopok és okostelefonok mellett okosotthonos berendezések).

Valós többgigabites vezetékes sebesség

A TUF Gaming AX3000 V2 akár 2 Gbps internetes sávszélességet is felszabadíthat a 2,5 Gbps-os porton keresztül, és két különálló 1 Gbps-os internetes szolgáltatást egyesíthet a LAN1 és LAN2 portok használatával.*

* A linkösszesítés (802.3ad) több eszköz átviteli sebességének kombinálására vonatkozik.

Messzebbre nyúló Wi-Fi

A TUF Gaming AX3000 tervezésénél az volt a cél, hogy a lehető legszélesebb WiFi lefedettséget érjük el. A készülék a WiFi 6 új OFDMA-technológiáját használja, amely távolabbra tudja eljuttatni a jeleket, mint amire a WiFi 5 képes volt. A 4x4 MIMO konfiguráció és az interferencia csökkentésére szolgáló külön 2,4, illetve 5 GHz-es antennák, valamint az olyan fejlesztések, mint a jelet az egyes eszközökre fókuszáló hullámformálás mind segítenek abban, hogy a TUF Gaming AX3000 a legeldugottabb sarkokban is fogható legyen.

Rugalmas és méretezhető vezeték nélküli mesh hálózat

Akár nagyobb lefedettségre, akár új funkciókra van szükséged, bármikor kiegészítheted az AiMesh hálózatot egy kompatibilis routerrel.

Játék és VPN, egyszerre

A VPN Fusion lehetővé teszi a VPN-es és a normál internetkapcsolatok szimultán használatát. Ez azt jelenti, hogy ha a hálózaton valakinek éppen VPN-t kell használnia, te attól még továbbra is maximális sebességgel élvezheted a játékot.

Üzleti szintű biztonság otthonra

Ha sok csatlakozó eszközöd van, akkor kiemelten fontos az otthoni hálózat biztonságossága. Ez még inkább igaz akkor, ha vannak vírusvédelem nélküli (pl. IoT) eszközök is. A TUF Gaming AX3000 a teljes élettartamra ingyenes AiProtection Pro védelemmel rendelkezik, a legfrissebb WPA3 biztonsági protokollt használja és fejlett szülői felügyeleti szolgáltatásokat is nyújt. A TUF Gaming AX3000-zal minden eszköz védett, ráadásul egy könnyen kezelhető mobilalkalmazás segítségével folyamatosan figyelemmel kísérheted, hogy mi történik a hálózatodon.

Jobb adatvédelem, bárhol

Az Instant Guard egyetlen kattintással biztonságos internetelérést nyújt a világon bárhonnan a TUF Gaming AX3000 közbeiktatásával, a titkosított adatcsatornát nyújtó VPN technológia használatáva. A TUF Gaming AX3000-zal bárhová magaddal viheted az otthoni hálózatodat – és búcsút mondhatsz a külső gyártós, webes VPN-eknek!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés