Nokia
Nokia BH-805 Noise Cancelling Earbuds, fekete
  • Cikkszám: 276559
Nokia

Nokia BH-805 Noise Cancelling Earbuds, fekete

  • Cikkszám: 276559
26 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Mikrofon
Igen
Csatlakozók
USB-C töltőport, Bluetooth 5.0
Szín
Fekete
Fejhallgató típus
Fülhallgató
Adatátvitel
Vezeték nélküli

Ezek a fülhallgatók nem egyszerűen blokkolják a hangzavart, hanem akár 25 dB-ig aktívan kiszűrik a zajt – ebben egyenrangúak a forgalomban lévő hallásvédőkkel. Ha zavarnak a szerszámok, akkor ezzel kiszűrheted a melletted lévő munkaasztal zaját.

Részletes ismertető

Kapcsolódj ki, bárhol

A Nokia zajszűrő fülhallgatóival bármikor kizárhatod külvilágot. Akár 25 dB-ig aktívan kiszűri a zajt, hogy odafigyelhess a hangokra, amikre szeretnél, és kiszűrd a zajt, amire nem vagy kíváncsi. Egyetlen töltés akár 5 óra zajszűrős lejátszási időt biztosít, hogy sokáig élvezhesd a zavartalanul töltött időt. Környezeti hang mód is van rajta, így tetszés szerint beengedheted vagy kiszűrheted a külvilágot, a Google Segéd segítségével pedig mindig megtalálhatod a legjobb lejátszási listákat. Ja, és említettük már, hogy az IPX4 szabványnak megfelelően nedvesség- és porálló? Persze érthető – ha már a füledben volt, akkor lehet, hogy nem hallottál minket.

Hallgasd, amikor szeretnéd

A környezeti mód pedig még a külvilágot is beengedi, ha szükséged van rá. Ha tehát éppen nincs szükséged a madárcsicsergésre, vagy meg akarod mutatni a barátaidnak, hogy éppen mit hallgatsz, csak egy kattintás, és készen is állsz.

Hangban erős. Stílusban erős.

A prémium formával és a két különleges színnel csodásan fogsz kinézni. A klasszikus szürke mellett egy egyedülálló, új színt is szeretnénk mutatni, a Jeges-tenger árnyalatait.

Élvezd a csendet, még hosszabb ideig

Még több időt tölthetsz a saját világodban. Élvezd egyetlen töltéssel az akár 5 órás lejátszási időt és az aktív zajszűrést. Ennyi idő alatt sok zajt ki lehet szűrni.

Kevesebb zaj, tisztább hang

Élvezz stúdióminőségben minden hangot, ütemet és dobpergést – a busz háttérzaja nélkül.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés