Tesla
Tesla 50M325BUS 50" UHD Smart TV
  • Cikkszám: 286395
Tesla

Tesla 50M325BUS 50" UHD Smart TV

  • Cikkszám: 286395
109 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 099 Pont
  • Gyári garancia: 36 hónap
  • Egységár: 109 999 Ft / db

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Képátló
127 cm
Képátló
50 inch
Képernyő felbontás
Ultra HD
Smart
Igen
USB portok száma
2 db
HDMI csatlakozók száma
3 db
Betekintési szög
170 °
Magasság
69,9 cm
Szélesség
111,2 cm
Mélység
23,3 cm
Súly
9,1 kg
Szín
Fekete
USB csatlakozó
Igen
WiFi
Igen
Tovább olvasom
127 cm
Képátló
50 inch
Képátló
Ultra HD
Képernyő felbontás
Igen
Smart
2 db
USB portok száma
3 db
HDMI csatlakozók száma

Gyors cselekvés, azonnali reakciók

Olyan TV-t szeretne, amely azonnal reagál minden parancsára? A nagyszerű hardver és a csodálatos VIDAA OS optimalizálása rendkívül gyorssá teszi ezt a Tesla modellt: az alkalmazások zökkenőmentesen és hibák nélkül működnek, miközben a váltás közöttük csak másodpercekig tart. Élvezze a nagyszerű teljesítményt a gyors és egyszerű hang- és képbeállításokkal bármely alkalmazásban.

Részletes ismertető

Testre szabott élvezet

A személyre szabás könnyen lehet egy másik neve ennek a Tesla-modellnek. Tedd sajátoddá a kezdőképernyőt, és állítsd be minden igényedhez – a tökéletes élvezet érdekében kedvenc tévés tartalmaidban. Könnyen átrendezheti az ikonokat és alkalmazásokat, törölheti azokat, amelyekre nincs szüksége, és hozzáadhatja a kívántakat: kedvenc TV-csatornáit is hozzáadhatja a kezdőképernyőhöz, és egyetlen kattintással bármikor elérheti őket.

Egy kattintásnyira mindentől

Ha nagyszerű funkciókkal és komplikációktól mentes TV-t keres, a VIDAA OS modell lehet a megfelelő megoldás. Beállítások, csatornakeresés és -keresés, alkalmazástelepítés – minden funkció nagyon gyorsan elérhető, a lépések intuitívak és logikusak. Ezenkívül ez a modell nagyszerű azok számára, akik szeretik a hagyományos TV-csatornákat, de továbbra is szeretnek népszerű tartalomalkalmazásokat és platformokat használni.

Zárolja az alkalmazásokat, opciókat vagy portokat

A szálloda üzemmód különösen hasznos a szálloda- vagy apartmantulajdonosok, de a kisgyermekes szülők számára is. Ezzel a funkcióval zárolhatunk bizonyos alkalmazásokat, opciókat, bemeneteket vagy akár portokat a készüléken: például lezárhatjuk a HDMI-portot, így a gyerekek vagy a szálloda vendégei nem tudnak játékkonzolt csatlakoztatni az Ön tudta nélkül. Különféle hang- vagy képbeállításokat is megadhat és „zárolhat”.

Ötcsillagos értékelésekért

A Tesla VIDAA OS modell nagyszerű választás a vendéglátóiparban dolgozók számára, akik minden részletre gondolnak. A Szálloda információs megjelenítési funkciójával kiválaszthat egy fényképet vagy egy üdvözlő üzenetet, amellyel a képernyőn üdvözölheti vendégeit – ez pedig nagyszerű első benyomást kelt! Szállodainformációs weboldal opció lehetővé teszi, hogy beállítsa üzleti weboldalát az összes hasznos információval, hogy azonnal megjelenjen, amint a vendégek bekapcsolják a tévét.

Alkalmazások és kiegészítő funkciók

Ez a tévé támogatja a legtöbb népszerű alkalmazást: Netflix, Amazon Prime, Disney+, Deezer, YouTube, YouTube Kids, EON TV… Élvezze a Miracast funkciót, amely lehetővé teszi, hogy a képeket a telefonról vagy a számítógépről a nagy képernyőre küldje, képernyő-billentyűzet segítségével egyszerű keresési lehetőségek, valamint a hivatalos mobilalkalmazás összes lehetősége - amivel a készüléket is irányíthatod.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés