Tesla
Tesla Q55K925SUS QLED WebOS Smart TV
  • Cikkszám: 270952
Tesla

Tesla Q55K925SUS QLED WebOS Smart TV

  • Cikkszám: 270952
159 900 Ft / db
199 900 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 599 Pont
  • Gyári garancia: 36 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Képátló
140 cm
Képátló
55 inch
Képernyő típus
QLED
Képernyő felbontás
Ultra HD
Smart
Igen
Tuner típusa
DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
USB portok száma
2 db
HDMI csatlakozók száma
3 db
Betekintési szög
178 °
Energiaosztály
G
USB csatlakozó
Igen
WiFi
Igen
140 cm
Képátló
55 inch
Képátló
QLED
Képernyő típus
Ultra HD
Képernyő felbontás
Igen
Smart
DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
Tuner típusa

A QLED technológia élénk színeket és lenyűgöző látványt hoz el otthonába. A WebOS egy intelligens TV operációs rendszer, ami felemeli a tévézés élményét. Egyszerűen elérhetőek vele kedvenc csatornái és tartalmai, akár a Netflix, Youtube vagy a Prime video. A Magic távirányítóval könnyedén kezelheti készüléket, gyorselérés gombokat hozhat létre. Ha több mindent szeretne egyszerre csinálni, egyszerűen akár feloszthatja a Tesla képernyőt.

Részletes ismertető

1,07 milliárd szín

A QLED egy teljesen más szint - és ha egyszer kipróbálod, soha többé nem akarsz visszatérni. Készülj fel, hogy lenyűgöz a Quantum Dot technológia, amely a színek több mint egymilliárd árnyalatát hozza el otthonodba minden alkalommal, amikor bekapcsolod a tévét! Nincs más dolgod, mint hátradőlni és élvezni az eddigi legvilágosabb Tesla TV-képet, a nagyszerű kontrasztot és az élénk színeket. Merülj el a nagyszerű vizuális élményben, a minőségben és a lenyűgöző színkifejezésben, és láss minden részletet úgy, ahogyan azt látni kell: tökéletesen.

Hello WebOS

A webOS egy intelligens televíziós operációs rendszer, amelyet azért hoztak létre, hogy nagyszerű audiovizuális élményt nyújtson, miközben támogatja a televíziós műsorszóró rendszereket a globális piacon. Támogatja a Dolby audio, HDR, HLG, valamint a világ legjobb tartalomalkalmazásait: Netflix, YouTube, Prime video stb.

Hadd szóljon a zene

Az új D-osztályú hangerősítőnk és a nagy teljesítményű BOX hangszórók igazi táncparketté varázsolják a nappalidat! Ez a tévé lenyűgöz a csodálatos hangzásával, a zenelejátszó alkalmazás pedig egészen más szintre emeli a kedvenc dallamok hallgatásának élményét. Lehetővé teszi a zenelejátszást akkor is, amikor a TV képernyője ki van kapcsolva.

Mágikus távirányító

Használd a mágikus távirányítót szinte számítógépes egérként: ez egy univerzális eszköz, amely két vagy több távirányítót is helyettesít, amelyek körülötted vannak, és soha nem tudod, melyiket kell használnod. Ráközelíthetsz a fontos részletekre, görgethetsz vagy mozoghatsz, használhatod a gyorsbillentyűket vagy gyorselérési gombokat - könnyen beállíthatod, hogy bizonyos alkalmazások automatikusan megnyíljanak.

AI hangfelismerő rendszer

A beépített ThinQ AI hangfelismerő rendszer több mint 13 különböző nyelvet támogat. A keresési lehetőségektől kezdve a menüfunkciókig vezérelheted a tévét, bármilyen információt kereshetsz, zenét játszhatsz le vagy böngészhetsz a filmek és tévéműsorok között, a Mágikus távirányítóhoz szólva!

A csatlakoztathatóság számít

Csatlakoztasd a tévét vezeték nélkül (Miracast, DLNA) számítógépéhez vagy telefonodhoz, hogy a nagy képernyőn dokumentumokat és képeket böngészhessen, és a készüléket a tévé távirányítójával kezeld. Fontos meccs van betervezve, de a gyerekek alszanak? Válassz két kényelmi lehetőség közül: 1) használd a Bluetooth fejhallgatót, vagy 2) a ThinQ alkalmazással irányítsd a tévét és továbbítsd a hangot az okostelefon fejhallgatójára, és hangosítsd fel a hangerőt!

Egyszerűség és egyensúly

Ennek a TV-nek az operációs rendszere úgy lett kialakítva, hogy integrálja a hagyományos élő televíziózás élvezetét a kortárs, mainstream online tartalmakkal, csodálatos egyensúlyt teremtve az élő adások és a lekérhető programok között. Az home képernyő segítségével könnyedén kezelheted az összes bemenetet, beállítást és csatlakoztatott eszközöket.

Határtalan lehetőségek

Multitasking? Ezzel a Tesla TV-vel nem probléma - a képernyő könnyen megosztható, így egyszerre nézhetsz tévét (vagy játszhatsz videojátékokkal a HDMI-n keresztül csatlakoztatott konzolon/PC-n) és böngészhetsz az interneten! Könnyedén hozhatsz létre parancsikonokat, mozgathatod az alkalmazásokat és hozzáférhetsz bármilyen beállításhoz, valamint megváltoztathatod a feliratok méretét, betűit vagy éppen a feliratok pozícióját.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés