Microsoft
Microsoft Xbox Series X/S vezeték nélküli kontroller, Carbon Black (QAT-00009)
  • Cikkszám: 281272
Microsoft

Microsoft Xbox Series X/S vezeték nélküli kontroller, Carbon Black (QAT-00009)

  • Cikkszám: 281272
Szín
Fekete
Fehér
Piros
Kék
Zöld
Lila
Rózsaszín
Neonzöld
Dream Vapor
Arctic Camo
Nocturnal Vapor
24 899 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
248 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Szín
Szín
Fekete
Adatátvitel
Vezeték nélküli

Emeld magasabb szintre a játékélményt!

Ismerd meg a vezeték nélküli Xbox-kontroller modernizált kialakítását, mívesen megmunkált felületekkel és kifinomult geometriával a még nagyobb kényelem érdekében a játékok során. A texturált borításnak és a hibrid irányválasztónak köszönhetően mindig a célponton maradhatsz. A dedikált Megosztás gomb segítségével könnyedén rögzíthetsz és oszthatsz meg tartalmakat.

Részletes ismertető

Dedikált megosztás gomb

Az új megosztás gomb segítségével könnyedén rögzíthetsz és oszthatsz meg tartalmakat, például képernyőképeket, felvételeket és sok egyebet.


Maradj a célponton!

Az új, hibrid irányválasztó és a ravaszok, az ütközők és a hátsó borítás texturált felülete révén mindig a célponton maradhatsz.


Eszközváltás

Egyszerűen párosíthatod eszközeidet, például az Xbox Series X/Xbox Series S konzolt, Xbox One, windowsos számítógépedet, valamint Android és iOS rendszerű készülékeidet, és pillanatok alatt válthatsz a különböző eszközök között.*


Kompatibilitás

Az Xbox vezeték nélküli és Bluetooth® technológia révén vezeték nélkül játszhatsz a konzolokon, számítógépeken, mobiltelefonokon és táblagépeken. A 3,5 mm-es sztereó headsetcsatlakozóhoz bármilyen kompatibilis headsetet csatlakoztathatsz.*


*Kompatibilis a kiválasztott eszközökkel és operációsrendszer-verziókkal; további információ az xbox.com/controller-compatibility címen. Az elemek üzemideje a headsetektől, a többi kiegészítőtől, a használat jellegétől és más tényezőktől függően jelentősen változhat. A Microsoft által a sorozatgyártás előtti egységekben normál AA elemekkel végzett tesztelés. A gombkiosztás az Xbox Accessories alkalmazáson keresztül állítható be Xbox Series X|S és Xbox One konzolok, valamint Windows 10/11-es számítógépek esetén; a Windows 10/11-es alkalmazáshoz kompatibilis USB-C-kábelre van szükség (külön vásárolható meg).

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés