Microsoft
Microsoft Xbox Series X/S vezeték nélküli kontroller, Deep Pink (QAU-00083)
  • Cikkszám: 281367
Microsoft

Microsoft Xbox Series X/S vezeték nélküli kontroller, Deep Pink (QAU-00083)

  • Cikkszám: 281367
Szín
Fekete
Fehér
Piros
Kék
Zöld
Lila
Rózsaszín
Neonzöld
Dream Vapor
Arctic Camo
Nocturnal Vapor
24 899 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
248 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Szín
Szín
Rózsaszín
Adatátvitel
Vezeték nélküli

Emeld magasabb szintre a játékélményt!

Ismerd meg a vezeték nélküli Xbox-kontroller modernizált kialakítását, mívesen megmunkált felületekkel és kifinomult geometriával a még nagyobb kényelem érdekében a játékok során. A texturált borításnak és a hibrid irányválasztónak köszönhetően mindig a célponton maradhatsz. A dedikált Megosztás gomb segítségével könnyedén rögzíthetsz és oszthatsz meg tartalmakat. Gyorsan párosíthatod eszközeidet, például az Xbox Series X|S és az Xbox One kontrollert, Windows-es számítógépedet, valamint Android és iOS rendszerű készülékeidet, és pillanatok alatt válthatsz a különböző eszközök között.

Részletes ismertető

Dedikált Megosztás gomb

Az új Megosztás gomb segítségével könnyedén rögzíthetsz és oszthatsz meg tartalmakat, például képernyőképeket, felvételeket és sok egyebet.

Maradj a célponton!

Az új, hibrid irányválasztó és a ravaszok, az ütközők és a hátsó borítás texturált felülete révén mindig a célponton maradhatsz.

Eszközváltás

Egyszerűen párosíthatod eszközeidet, például az Xbox Series X/Xbox Series S konzolt, az Xbox One konzolt, a Windows-es számítógépedet, valamint Android és iOS rendszerű készülékeidet, és pillanatok alatt válthatsz a különböző eszközök között.

Kompatibilitás

Az Xbox vezeték nélküli és Bluetooth® technológia révén vezeték nélkül játszhatsz a konzolokon, számítógépeken, mobiltelefonokon és táblagépeken. A 3,5 mm-es sztereó headsetcsatlakozóhoz bármilyen kompatibilis mikrofonos fejhallgatót csatlakoztathatsz.

*Kompatibilis a kiválasztott eszközökkel és operációsrendszer-verziókkal; további információ az xbox.com/controller-compatibility címen. A gombkiosztás az Xbox Accessories alkalmazáson keresztül állítható be Xbox Series X|S és Xbox One konzolok, valamint Windows 10/11-számítógépek esetén; a Windows 10/11-es alkalmazáshoz kompatibilis USB-C-kábelre van szükség (külön vásárolható meg).

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés